Η άμυνα της ΑΕΚ μπάζει και ο Αδαμίδης αποχωρεί από τη διοίκηση

H άμυνα της ΑΕΚ συνεχίζει να μπάζει και μετά την αποχώρηση του Χιμένεθ, με αποτέλεσμα να έρθει η τριάρα από τον ΟΦΗ και λίγο αργότερα η δημοσιοποίηση της παραίτησης του Σταύρου Αδαμίδη και των υπολοίπων μελών της διοίκησης της Ενωσης.

Ο Αδαμίδης είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης από την ημέρα της λύσης της συνεργασίας με τον Χιμένεθ και της πρόσληψης του Κωστένογλου, ωστόσο, τώρα ενεργοποιήθηκε.

Και είναι σαφές

πως ο λόγος που ενεργοποιήθηκε είναι πως οι κακές εμφανίσεις συνεχίζονται, το κλίμα δεν είναι καλό για τη διοίκηση και η αποχώρηση φαντάζει ως λογική εξέλιξη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η άμυνα της ΑΕΚ πραγματικά έχει απογοητευτική και τρανή απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι σε έξι παιχνίδι έχει δεχθεί 10 γκολ, ενώ έχει στην πλάτη της και τρεις "τριάρες"!

Μια από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μία από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και μία στην Ξάνθη, όπου βέβαια κέρδισε με 4-3!

Δέχθηκε, όμως, τρία γκολ και αυτή είναι η ουσία.

Αν συνυπολογίσουμε και τα εννέα γκολ που έχει δεχθεί σε μόλις τρία ματς στο Europa League εύκολα καταλαβαίνουμε πως τελικά το 1-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν απλώς μία καλή παρένθεση.

Πλέον, η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει και την παραίτηση του ΔΣ, με τον Νίκο Νοτιά να είναι υποχρεωμένος να αναλάβει δράση για να οδηγήσει την ΑΕΚ στην επόμενη μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα