Κόντης: Ο Τσιώλης δεν αλλάζει

12:30 24/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο "Κλ. Βικελίδης" το μέλλον του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Άρη παρέμενε αβέβαιο ωστόσο ο Γιάννης Κόντης φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ο Έλληνας τεχνικός δεν πρόκειται να αλλάξει ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μίκαελ Λάουντρουπ το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα χθες στην Θεσσαλονίκη.

Σε δηλώσεις του στον SENTRA FM

103.3, ο Κόντης τόνισε: "Πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε περάσει από σαράντα κύματα. Από συνεχείς διακοπές. Από αποβολές βασικών παικτών, όπως ο Σολτάνι και ο Καστίγιο. Μην ξεχνάμε ότι ο Σολτάνι λείπει τρεις αγωνιστικές. Ακόμα και έτσι όπως είμαστε αν είχαμε τα παιχνίδια με ομάδες Α και Β θα ήμασταν τρίτοι τώρα. Ο προπονητής πρέπει να βρει με τους παίκτες τι λείπει για να επανέλθουν στις επιτυχίες. Ο προπονητής είναι αυτός και δεν αλλάζει. Δεν ξέρω κάτι διαφορετικό. Καταλαβαίνω ότι είναι δημοσιεύματα που πηγάζουν είτε από άγνοια είτε από κακή πληροφόρηση. Είτε για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Δεν υπάρχει θέμα Λάουντρουπ. Συζητήσεις με τον προπονητή πάντα γίνονται. Μια γενική αναφορά στην ομάδα έγινε. Δεν θέλω να πω τι λέει ο προπονητής, γιατί είναι και θέματα που αναφέρονται σε λεπτά ζητήματα της ομάδας και δεν θέλω να αναφερθώ".

Ο Κόντης μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και για τα παράπονα που έχει ο Άρης από την διαιτησία λέγοντας: "Επειδή το ποδόσφαιρο είναι και περίεργο άθλημα, είδαμε ότι ο Άρης ήταν καλύτερος, με εξαίρεση το γκολ του και ένα σουτ ο ΠΑΟΚ δεν έκανε άλλη ευκαιρία. Είχαμε και μια φάση που για εμάς ήταν πέναλτι. Αν είχε δοθεί πέναλτι εκεί, θα συζητούσαμε αλλιώς σήμερα. Όλα αυτά που μπορούν να συντελέσουν και να μην κερδίσεις ένα παιχνίδι. Πολλοί λένε παίξε μπάλα να κερδίσεις και τον διαιτητή. Όμως δεν είναι εύκολο. Η ομάδα αγχώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Διέκρινα παίκτες που ήθελαν να ξεφορτωθούν την μπάλα. Φοβόντουσαν. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με την ποιότητα των παικτών. Ο Σολτάνι ήρθε στον Άρη για να είναι βασικός και δεν έχει παίξει σε ένα μόνο παιχνίδι. Στα τρία είχε αποβληθεί και στο άλλο δεν έπαιζε".

Για το αν μπορεί ο Άρης να διαχειριστεί την υπάρχουσα κατάσταση, ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας τόνισε: "Μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Οι μεγάλες ομάδες έτσι είναι. Μην ξεχνάμε ότι με τον Όγιος ήμασταν στις θέσεις υποβιβασμού και βγήκαμε Ευρώπη στο τέλος. Χρειάζεται ηρεμία".

Για την εικόνα του πρωταθλήματος μετά τις πρώτες αγωνιστικές, ο Κόντης δήλωσε: " Το πρωτάθλημα το βλέπω όπως το περίμενα. Να υπάρχει διαφορά των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός έχει την πιο πλήρη ομάδα και ο Παναθηναϊκός παίκτες που δεν τους βρίσκεις αλλού παρά τα προβλήματα του. Οι άλλοι ζουν στην μιζέρια του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα υπάρχει μεγάλη διαφορά του τρίτου από τους δύο πρώτους. Αυτό που θέλω να δω τουλάχιστον στον Άρη είναι μία βελτίωση της διαιτησίας. Έχει παράπονα ο Άρης. Δέχομαι ότι είναι ανθρώπινα λάθη. Αλλά να μην γίνονται τόσο εύκολα. Δεν θέλω να μας ευνοεί η διαιτησία, αλλά όχι και να είναι αδέκασ

Keywords
Τυχαία Θέματα