Κάανεν: Πρόκληση το ματς με τη Σάλκε

"Τους σεβόμαστε, αλλά δεν τους φοβόμαστε". Αυτό το μήνυμα θέλει να περάσει ο τεχνικός της ΑΕΚ Λάρνακας στους παίκτες του ενόψει της σπουδαίας εντός έδρας αναμέτρησης με τη Σάλκε για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa. Ο Τον Κάανεν έκανε λόγο για μεγάλη πρόκληση και εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα.

"Είμαστε περήφανοι που θα παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα όπως η Σάλκε, όμως εμείς θα κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και το

τι θα κάνουμε στο παιχνίδι. Οταν έγινε η κλήρωση ήμουν χαρούμενος, γιατί παρακολουθώ την Μπουντεσλίγκα και ξέρω τη δυναμικότητα της Σάλκε και έτσι είναι πιο εύκολο να αναλύσουμε τον τρόπο παιχνιδιού της. Για μας είναι πρόκληση το πώς θα σχεδιάσουμε τρόπο παιχνιδιού", είπε ο Κάανεν και συνέχισε...

Σάλκε είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλούς επιθετικούς και χρειάζονται μόνο ένα δευτερόλεπτο για να σου κάνουν τη ζημιά. Εμείς φυσικά, έχουμε τον Χόφλαντ, που είναι ένας πολύ καλός αμυντικός. Είναι σημαντικό να έχουμε τον αρχηγό μας στο γήπεδο γιατί έχει πείρα από τέτοιους αγώνες. Περιμένω να γίνει παιχνίδι τακτικής. Γνωρίζουμε ότι η Σάλκε έχει τακτική Γερμανικής ομάδας.

Παίζει από τα άκρα με αρκετές σέντρες. Ξέρουμε ότι θα χρειαστεί να τρέξουμε πολύ και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν με ενδιαφέρει ποιοι θα παίξουν από τη Σάλκε, γιατί όπως και να έχει, δεν αλλάζει η φιλοσοφία της. Θα παίξει με σύστημα 4-4-2 και σ’ αυτό πρέπει να προσαρμόσουμε το δικό μας παιχνίδι. Θα δούμε αν θα βρούμε ανοικτούς χώρους στην άμυνα για να χτυπήσουμε, αφού ο Στέφενς κοιτάζει πρώτα το μηδέν παθητικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα