Καταγγέλλει τον διαιτητή Ηλία η Ομόνοια

Οπως έχει γράψει το Sport.gr, στην Ομόνοια είναι αποφασισμένοι να απευθυνθούν στα αρμόδια όργανα, ζητώντας την τιμωρία του διαιτητή Χρήστου Ηλία για τις αποφάσεις του στο ματς στη Δερύνεια με την Αναγέννηση.

Το Δ.Σ. του Τριφυλλιού συνεδρίασε χθες και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας εξέτασε ψες μεταξύ άλλων θεμάτων και την διαιτησία του Χρήστου Ηλία στον κυριακάτικο αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας στο Παραλίμνι. Η διαιτησία έχει ήδη καταγγελθεί

στην Ομοσπονδία ενώ ταυτόχρονα έχει σταλεί και επιστολή στην οποία καταγγέλλεται η επιλεκτική διαρροή του φύλλου αγώνος προς τα ΜΜΕ, πολύ πριν ενημερωθούν τα δύο σωματεία. Από εκεί και πέρα συστάθηκε μικρή επιτροπή η οποία θα χειριστεί το θέμα τις διαιτησίας του εν λόγω διαιτητή.

Το ΔΣ του σωματείου καλεί ακόμα μια φορά τον κόσμο της ομάδας σε σύμπνοια και συστράτευση. Τονίζουμε ότι σε καμιά περίπτωση δεν υιοθετούμε πρακτικές που βλάπτουν το άθλημα όπως τα επεισόδια στο στάδιο Παραλιμνίου αλλά και τις φραστικές επιθέσεις έξω από το εφετείο την περασμένη Δευτέρα. Σημειώνεται δε πώς και στις δύο περιπτώσεις η παρουσία της διοίκησης εξομάλυνε την κατάσταση.

Είμαστε το πρώτο σωματείο που εργάστηκε σκληρά για τον περιορισμό των επεισοδίων και της παραβατικής συμπεριφοράς μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους και Δεν έχουμε καμία πρόθεση να ξεφύγουμε από την πολιτική αυτή. Από εκεί και πέρα, στόχος μας είναι να πείσουμε την Ομοσπονδία, τα συντεταγμένα της όργανα, αλλά και τα άλλα σωματεία να επισπευτούν άμεσα οι αλλαγές και οι βελτιώσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου μας περνώντας από τα λόγια στις πράξεις, ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό το περί δικαίου αίσθημα του φίλαθλου κοινού που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα τα τελευταία χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα