Αρβανίτης: Θα είχα φύγει...

Την πεποίθηση ότι η βία μπορεί να αποφευχθεί υποστήριξε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης που μίλησε σε σπουδαστές σχολής δημοσιογραφίας. Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων συμπλήρωσε ότι θα είχε αποχωρήσει από την ΑΕΚ, αν πίστευε ότι οι οπαδοί της Eνωσης είχαν στήσει το σκηνικό στη Λαμία.

"Τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ στη Λαμία

δεν έχουν να κάνουν με το χώρο του χάντμπολ. Οι παίκτες κι οι προπονητές δεν φταίξαμε καθόλου. Δεν έχω ξαναδεί τόση βία στη ζωή μου όπως και στο παιχνίδι με την Παρτιζάν, πάλι με αφορμή αυτή την κόντρα με τον ΠΑΟΚ. Ήθελα να φύγω, γι’ αυτό μετά τα γεγονότα δήλωσα την παραίτηση μου. Οι οπαδοί μας όμως με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο", υποστήριξε.

Όσον αφορά πιθανή ανάμειξη των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ στα επεισόδια, ο προπονητής της Ενωσης ήταν κατηγορηματικός, μιλώντας στους σπουδαστές του ΚΑΡ: "Αν πίστευα ότι τα επεισόδια τα έστησε η ΑΕΚ θα είχα φύγει, χωρίς δεύτερη σκέψη".

Τέλος, μιλώντας για τον τελευταίο τελικό πέρυσι στη Μίκρα κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον τίτλο να κρίνεται με το γκολ του Χριστόφορου Μπακαούκα σε νεκρό χρόνο, είπε για τους οπαδούς του δικεφάλου του βορρά πως "αν και ήταν πολύ κρίσιμο ματς στη Μίκρα και έχασαν δεν έγινε κάτι. Με εντυπωσίασαν. Αυτό αποδεικνύει ότι η βία μπορεί να αποφευχθεί''.

Keywords
Τυχαία Θέματα