Ο' Νιλ: Φαβορί ο ΠΑΟΚ

Και μόνο η παρουσία τους στους ομίλους του Europa League στοιχειοθετεί μια μοναδική επιτυχία στην ιστορία του ιρλανδικού ποδοσφαίρου. Αυτό σημαίνει ως στοιχείο που αποδεικνύει ότι οι Ιρλανδοί της Σάμροκ Ρόβερς είναι ούτως ή άλλως, χαρούμενοι. Εντούτοις, στη Θεσσαλονίκη δεν ήρθαν απλά για να διασκεδάσουν την παρουσία του στην ευρωπαϊκή διοργάνωση,

αλλά και για να επιβεβαιώσουν το ιρλανδικό πνεύμα, όπως είπε ο προπονητής τους, Μάικλ Ο' Νιλ

"Η εμπειρία είναι κάτι φανταστικό και πρωτόγνωρο. Θεωρώ ότι έχουμε παίξει καλά. Ξέρουμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και λόγω εμπειρίας, αλλά αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο, αλλά και μια απόλαυση. Για μας είναι απαραίτητο να έχουμε πειθαρχία, πολύ συμπαγή άμυνα και το αγωνιστικό πνεύμα που μας χαρακτηρίζει.

Θέλουμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλό μας, μας είναι πλέον γνώριμος, γιατί τον είδαμε στους αγώνες που έδωσε. Εμείς, αντιμετωπίσαμε τη Ρούμπιν όπου είχαμε πρόβλημα στη κατοχή της μπάλας, αλλά και τη Τότεναμ η οποία κατέβηκε με μια ομάδα, εντελώς διαφορετική σε σχέση με αυτή που έπαιξε στο συγκεκριμένο γήπεδο", είπε ο Ιρλανδός προπονητής.

Ρωτήθηκε για την απουσία του Γκάρι Ο' Νιλ, αλλά δεν την επικαλέστηκε. "Είναι κρίμα, αλλά έχουμε παίκτες για να τον καλύψουμε", είπε ενώ ουδόλως ασχολήθηκε με τα προβλήματα του ΠΑΟΚ.

Αναφέρθηκε μάλιστα στη καλή διάθεση της ομάδας που ουσιαστικά κατέκτησε εκ νέου το πρωτάθλημα στην Ιρλανδία, για να καταλήξει σχετικά με τον ΠΑΟΚ. "Είναι πολύ δυνατό κέντρο, τα μπακ του ανεβαίνουν συνεχώς στην επίθεση και ξέρουμε πως ο τρόπος παιχνιδιού του θυμίζει σε πολλά τη Παρτιζάν Βελιγραδίου και τη Κοπεγχάγη".

Keywords
Τυχαία Θέματα