Η γιορτή του Γαλανόλευκου Φάρου

Η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου είχε την τιμητική της το Σάββατο στα Χανιά, εκεί που εδρεύει ο μοναδικός Σύλλογος Φιλάθλων, ο Γαλανόλευκος Φάρος. Για 7η χρονιά οι ακούραστοι εραστές της Εθνικής διοργάνωσαν τη γιορτή, με απόλυτη επιτυχία. Ούτε οι μετασεισμοί, ούτε ο βροχερός καιρός πτόησαν τους φίλους της Εθνικής, οι οποίοι αγκάλιασαν την αποστολή της ΕΠΟ, που αισθάνθηκαν σαν το σπίτι τους, τόσο με την επίσκεψη

στο Μουσείο, όσο και στη τελετή ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΠΑΠ EURO12 το βράδυ σε κέντρο της πόλης.

Πρώτος επισκέφθηκε το μουσείο ο Σωτήρης Νίνης. Ο διεθνής άσος συνοδευόμενος απο μέλη του ΔΣ του Γαλανόλευκου Φάρου, έφθασε στη Χρυσάνθου Επισκόπου, όπου και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα απο μικρούς και μεγάλους που είχαν κατακλύσει το χώρο. Ο 22χρονος άσος ξεναγήθηκε απο τον Πρόεδρο Νίκο Φλέκκα, είδε με ενδιαφέρον όλα τα εκθέματα, ενω έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις φανέλες των διεθνών που έγραψαν το έπος της Πορτογαλίας. Στη συνέχεια ο Νίνης αφού γράφτηκε επίτιμο μέλος του Γαλανόλευκου Φάρου, φωτογραφήθηκε με τους φίλους της Εθνικής.

Στη συνέχεια μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, μιλώντας για τα συναισθήματα του από την επίσκεψη στο χώρο.

"Αισθάνομαι πολύ όμορφα,γιατί είμαι σε χώρο, που τα παιδιά που το δημιούργησαν αγαπούν την Εθνική. Σε όποιο γήπεδο και αν παίζουμε βλέπουμε τα παιδιά του Γαλανόλευκου Φάρου να είναι δίπλα μας, και αυτό μας δίνει δύναμη. Αλλωστε είναι οι μοναδικοί πιστοί οπαδοί της Εθνικής. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουμε, πως σε οποιαδήποτε χώρα και αν παίζουμε τα παιδιά αυτά είναι στο πλευρό μας... Ο Φάρος πιστεύω δείχνει το δρόμο σε όλους, γιατί Εθνική είναι απο από όλες τις ομάδες τον Παναθηναικό, τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως πρώτα πρέπει να είσαι Εθνική Ελλάδος και μετά η ομάδα σου".

Ο Νίνης ρωτήθηκε, αν στο EYRO 12 η Εθνική μπορεί να επαναλάβει τον άθλο της Πορτογαλίας. "Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, όχι όμως η δίψα για διάκριση. Εμείς βάζουμε το στόχο και δουλεύουμε για να τον πετύχουμε'', ήταν η απάντησή του, ενώ όταν ρωτήθηκε για το στόχο του ιδίου στα τελικά τόνισε: "Η Εθνική να πάει καλά. Αν πάει καλά,τότε θα πάμε όλοι καλά".

Ο πρόεδρος του Φάρου Νίκος Φλέκκας του έδειξε τη φανέλα που φορούσε στο μάτς του Ισραήλ, την οποία και χάρισε στο Σύλλογο,μια φανέλα με τη δική της ιστορία καθώς με γκόλ δικό του η Εθνική κέρδισε, αυτός όμως τραυματίστηκε.

"Ξεχωριστή στιγμή για μένα είναι να βλέπω τη φανέλα που φόρεσα στο ματς του Ισραήλ γιατί με το γκόλ που πέτυχα ή Εθνική νίκησε και πέρασε πρώτη στη βαθμολογία. Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και καταφέραμε να παραμείνουμε πρώτοι και να προκριθούμε απ ευθείας στα τελικά".

Για το EURO 12 o Νίνης επεσήμανε: "Το γεγονός πως η Εθνική θα είναι παρούσα αποτελεί επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο,και ότι είναι να έλθει , ας έλθει Επειδή όμως οι απαιτήσεις όλων είναι μεγάλες,στόχος μας είναι η πρόκριση στα προημιτελικά".

Ο διεθνής άσος ρωτήθηκε επίσης πότε θα επιστρέψει στα γήπε

Keywords
Τυχαία Θέματα