Ετοιμοι Λάζαρος και Λούκας ενόψει Φενέρ

Κέιλιν Λούκας και Λάζαρος Παπαδόπουλος έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ το βράδυ της Τετάρτης (26/10) και τέθηκαν στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για την 2η ημέρα της Ευρωλίγκας, που αποτελεί τον πρώτο εντός έδρας αγώνα των ερυθρολεύκων.

Απών θα είναι ο τραυματίας Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας

(τραυματισμός στο χέρι).

Ο αμερικανός πλέι μέικερ, ο οποίος μπορεί πλέον να υπολογίζεται από τον Ιβκοβιτς και στους αγώνες πρωταθλήματος, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του, δείχνει ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό στις φτέρνα, που του είχε στερήσει τη συμμετοχή στην πρεμιέρα, ενώ ο έμπειρος σέντερ αισθάνεται καλύτερα από τις ενοχλήσεις στη μέση.

"Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου για να πάρουμε τη νίκη, θα γίνει καλό παιχνίδι και εύχομαι τα καλύτερα. Θέλω να παίξω σκληρά, να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μουο και θα κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής", είπε ο Λούκας και συνέχισε αναφερόμενος στο βαθμό ετοιμότητας του.

"Ήμουν τραυματίας, αλλά χρειάζομαι μόλις δυο-τρεις μέρες για να γίνω καλά. Προπονούμαι εδώ και μία εβδομάδα, οπότε αισθάνομαι καλά. Στο Μπιλμπάο ήθελα να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα, αλλά δεν μπορούσα".

Keywords
Τυχαία Θέματα