Μαρινάκης: Ενας θρύλος ζει για πάντα

Για τον χαμό του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου, τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό, αφιερώνοντάς του το μεγαλύτερο μέρος των 100 χρόνων ζωής του, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος, που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (25/10), ήταν ο τελευταίος εν ζωή παίκτης της θρυλικής πεντάδας των Ανδριανοπουλαίων, οι οποίοι επί της ουσίας

δημιούργησαν και δόξασαν τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό τις δεκαετίες του 1920 και 1930.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατό του και τόνισε πως ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος θα βρίσκεται για πάντα στη καρδιά και το μυαλό όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Η δήλωση του ισχυρού άνδρα των ερυθρολεύκων: "Θα ήθελα να εκφράσω την βαθύτατη θλίψη μου για τον θάνατο του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου, ενός ανθρώπου που έζησε τη γέννηση αλλά και την ιστορική γιγάντωση του Ολυμπιακού μας, μέσα από την θρυλική διαδρομή του στο χρόνο.

Είχα την τύχη να γνωρίσω προσωπικά, από τα νεανικά μου χρόνια, τον Λεωνίδα Ανδριανόπουλο, έναν εξαιρετικό άνθρωπο, έναν γνήσιο Ολυμπιακό, που ήταν και θα εξακολουθήσει να είναι ένας ΘΡΥΛΟΣ που θα ζει για πάντα στις καρδιές και στο μυαλό όλων των φιλάθλων της ομάδας μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα