Μπουμσόνγκ: Σημαντικό που νικήσαμε

Μπορεί η συνολική παρουσία του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα να μην ήταν η ιδανική, ωστόσο οι πράσινοι πήραν τη νίκη, που τη δεδομένη στιγμή είναι το σημαντικό, όπως τόνισε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Τριφυλλιού, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

"Είμαστε ικανοποιημένοι, αν και όλα δεν ήταν τέλεια απόψε. Ήταν σημαντικό να φύγουμε για τις διακοπές με μια νίκη. Δεν τελείωσαν όλα έχουμε ακόμα έναν αγώνα για το Κύπελλο, αλλά ήταν σημαντικό

που τελειώσαμε έτσι τις υποχρεώσεις μας για το Πρωτάθλημα με μια νίκη", τόνισε αρχικά ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε να χαλαρώνει στο τέλος σχολίασε: "Αν αναλύσουμε καλά τον αγώνα θα καταλάβει κανείς ότι ήμασταν σε δύσκολη θέση στις μπαλιές που χάναμε γρήγορα. Όταν το πρώτο πρέσινγκ δεν γίνεται σωστά δημιουργείται μια δυσκολία στην άμυνα. Στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται να είναι όλα τέλεια. Το σημαντικό όμως είναι η νίκη. Πιστεύω ότι από το νέο χρόνο θα δούμε ξανά καλό ποδόσφαιρο, αλλά το σημαντικό επαναλαμβάνω ότι είναι η νίκη".

Για τα γκολ που έχει πετύχει φέτος: "Είμαι καλά. Αισθάνομαι όμορφα σε αυτή την ομάδα και σε αυτή την πόλη. Αισθάνομαι ότι αποτελώ μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού και αυτό είναι υπέροχο".

Για το εάν αφιερώνουν τη νίκη στον Ζεσουάλδο Φερέιρα: "Φυσικά. Δεν ήταν μαζί μας τόσο σε αυτό το παιχνίδι όσο και στο προηγούμενο, οπότε έπρεπε να κερδίσουμε για να επιστρέψει με το χαμόγελο στα χείλη".

Keywords
Τυχαία Θέματα