Ανυπόμονος για Παναθηναϊκό ο Βιέιρα

Aνυπόμονος να ντυθεί στα πράσινα εμφανίζεται ο Ούγκο Βιέιρα, ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο της Ζιλ Βιθέντε να ανάψει το πράσινο φως της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ζιλ Βιθέντε, Αντόνιο Φιούζα, του διεμήνυσε ότι δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει τον Ιούνιο του 2012.

Ο 23χρονος επιθετικός τον ενημερωσε ότι έχει επιλέξει τον Παναθηναϊκό και πως θα ενταχθεί στο ρόστερ του είτε άμεσα, είτε θα περιμένει την ολοκλήρωση

της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα ζήτησε να παραχωρηθεί έως τις 15 Ιανουαρίου στο τριφύλλι με ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ, διαφορετικά ενημέρωσε πως θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος.

"Θα περιμένω μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για να με δώσετε στον Παναθηναϊκό με ένα χαμηλό και λογικό ποσό, κάτι που δεν έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Διαφορετικά, θα υπογράψω στην ελληνική ομάδα και θα φύγω ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι", φέρεται να είπε στον ισχυρό άνδρα του πορτογαλικού συλλόγου ο παίκτης, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του.

Αυτό που αναμένεται τώρα είναι η απόφαση της πορτογαλικής ομάδας. Το σίγουρο είναι, πάντως, πως είτε τον Ιανουάριο, είτε το καλοκαίρι ο Βιέιρα θα ντυθεί στα πράσινα.

Keywords
Τυχαία Θέματα