Ντόρτια η Ιντερ, εξάρες... η Νάπολι

Εβρεξε γκολ στo Campionato στην εξ' αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τεσσάρα η Ιντερ, που βρίσκεται σε διαρκή άνοδο το τελευταίο διάστημα, τεσσάρα και η Αταλάντα, εξάρα η Νάπολι, ενώ δέκα γκολ σημειώθηκαν συνολικά σε δύο ακόμα παιχνίδια.

Την αγωνιστική της άνοδο πιστοποίησε η Ιντερ,

που νίκησε με 4-1 τη Λέτσε στο Μιλάνο, σημειώνοντας την τέταρτη διαδοχική της νίκη και πέμπτη στα τελευταία έξι ματς.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν και οι νερατζούρι, που μείωσαν στους οκτώ βαθμούς την διαφορά από την κορυφή, απάντησαν με Πατσίνι, Μιλίτο, Καμπιάσο και Αλβαρεζ για το τελικό 4-1.

Με τρεις σημαντικούς βαθμούς επιστρέφει στη Ρώμη από τη Μπολόνια η Ρόμα, που επικράτησε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Ταντέι και Οσβάλντο.

Οι τζιαλορόσι έφτασαν στους 24 βαθμούς και την 6η θέση. Στους ίδιους βαθμούς και η Νάπολι, που διέσυρε με 6-1 τη Τζένοα. Δύο γκολ σημείωσε ο Καβάνι, ενώ από ένα οι Χάμσικ, Πάντεφ, Γκαργκάνο και Ζουνίγκα.

Χαμένη της αγωνιστικής η Λάτσιο, που δεν έμεινε στο Ολίμπικο στο 0-0 με τη Κίεβο και έχασε την ευκαιρία να πιάσει στην τρίτη θέση την Ουντινέζε. Η ομάδα του Σισέ έμεινε στην τέταρτη θέση με 30 βαθμούς.

Χόρτασαν γκολ όσοι παρακολούθησαν το Πάρμα-Κατάνια, που έληξε 3-3 και το Νοβάρα-Παλέρμο, που ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2.


Keywords
Τυχαία Θέματα