Γκούντγιονσεν: Υπάρχει πλάνο...

O Eϊντουρ Γκούντγιονσεν θεωρεί πως η ΑΕΚ έχει παρουσιάσει σαφή βελτίωση με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της αποθεραπείας του, τονίζοντας πως περιμένει να είναι έτοιμος πριν από το τέλος της σεζόν.

Αρχικά, σε δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της Ισλανδίας, ο Γκούντι τόνισε για το αγωνιστικό κομμάτι: "Υπάρχει σαφές πλάνο και πειθαρχία

στο παιχνίδι μας", ενώ για τον Νίκο Κωστένογλου ανέφερε: "Τραυματίστηκα στο πρώτο του ματς, αλλά είναι πολύ καλός άνθρωπος και ενημερώνεται συνέχεια για την πορεία της αποθεραπείας μου".

Για τον τραυματισμό του τόνισε: "Δεν πονούσα ακριβώς, αλλά το κορμί μου ήταν σε κατάσταση σοκ. Στην αρχή φοβόμουν να κοιτάξω το πόδι μου, αφού πίστευα πως το θέαμα θα ήταν άσχημο. Ευτυχώς μέσα στην ατυχία μου στάθηκα σχετικά τυχερός".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την επέμβαση που έκανε: "Ήταν ιδιαίτερα οδυνηρό και επίπονο. Έπρεπε να αφαιρεθούν οι βίδες που ήταν απίστευτα μακριές και διαπερνούσαν το κόκαλο. Ο πόνος ήταν έντονος, αλλά όταν ξύπνησα, όλα ήταν καλά".

Όσο για το πότε θα επιστρέψει στη δράση, απάντησε: "Όλα εξαρτώνται από το πόσο γρήγορα το κόκαλο θα επανέλθει στο φυσιολογικό του βάρος και πόσο γρήγορα θα θρέψει ο μυς. Είναι ξεκάθαρο πως σκοπεύω να είμαι έτοιμος πριν τελειώσει η σεζόν. Πότε θα είναι αυτό, δεν μπορώ να το ξέρω από τώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα