Επανήλθαν στην τέταρτη θέση οι Κανάκς

Τρεις συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσαν οι φιναλίστ του περυσινού πρωταθλήματος, Βανκούβερ Κανάκς, αφού ξεπέρασαν με σκορ 4-2 το εμπόδιο των Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς.

Αμφότερες οι ομάδες της δυτικής περιφέρειας του NHL έχουν υψηλούς στόχους φέτος. Μπορεί τα «κόκκινα φτερά» να επιχείρησαν σαράντα σουτ, έναντι 25 των γηπεδούχων, αλλά αυτοί έφυγαν με σκυμμένα κεφάλια από το στάδιο της ακριτικής καναδικής πόλης.

Άλλωστε, οι Chris Higgins και Cody Hodgson

σκόραραν σε διαδοχικές επιθέσεις (9:36 και 9:57) της πρώτης περιόδου και έδωσαν σημαντικό προβάδισμα με 2-0 στους Κανάκς. Ακολούθησε το 2-1 από τον Todd Bertuzzi, αλλά ο Alexandre Burrows συμπλήρωσε 13 φετινά τέρματα πριν την λήξη του πρώτου εικοσαλέπτου.

Στο δεύτερο, ο Drew Miller μείωσε σε 3-2, αλλά και πάλι η ομάδα του Βανκούβερ... απάντησε. Στο 3:30 της τρίτης περιόδου, συγκεκριμένα, ο Alexander Edler διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Πάντως, οι 38 αποκρούσεις του Roberto Luongo διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι.

Πλέον, οι Κανάκς έχουν 44 βαθμούς και την τέταρτη θέση της Δύσης. Στους 43 έμειναν οι πέμπτοι Ρεντ Ουίνγκς που απώλεσαν νικηφόρο σερί δύο αγώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα