Αδαμίδης: Δεν μιλάμε μόνο με τον συγκεκριμένο

Ο Σταύρος Αδαμίδης εξέφρασε την ευχή του να κυλήσουν όλα καλά με τον επενδυτή, που εκπροσωπεί ο Γιάννης Βλάχος, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν είναι ο μόνος, με τον οποίο μπορεί να μιλήσει με την ΠΑΕ. Τόνισε πως υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια για το όνομα του υποψήφιου επενδυτή, το οποίο γνωρίζουν ο ίδιος, ο Νοτιάς και ο Κασνακίδης, ενώ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, πηγαίνοντας στο γήπεδο.

"Ολοκληρώθηκε η ΓΣ μετά από δυόμισι ώρες. Πρόκειται για μία από τις πιο κρίσιμες ΓΣ στην ιστορία της ΑΕΚ. Έχει γίνει έκκληση

εδώ και καιρό σε νέους επενδυτές. Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά το μόνο ουσιαστικό που υπάρχει προς το παρόν-η διαδικασία δεν είναι κλειστή-είναι αυτή επενδυτή που εκπροσωπεί ο κ. Βλάχος, και το όνομα του οποίου ξέρουμε εγώ, ο κ. Κασνακίδης και ο κ. Νοτιάς.

Ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες του οικονομικού ελέγχου, ώστε εντός 45 ημερών να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. Πρόκειται για ουσιαστική οικονομική οντότητα που θα λύσει το πρόβλημα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Έχει δείξει ενδιαφέρον για το γήπεδο", δήλωσε ο Αδαμίδης και πρόσθεσε.

"Παραιτήθηκαν δύο μέλη και το νέο ΔΣ έχει ως μόνη εντολή να ολοκληρώσει εντός 45 ημερών τις διεργασίες. Ξεκαθαρίζω πως δεν μιλάμε αποκλειστικά με τον συγκεκριμένο επενδυτή. Όποιος άλλος θέλει, καλώς να ορίσει. Ο κ. Νοτιάς θα συνδράμει κι ελπίζω ο κόσμος να έρθει μαζικά στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ είναι δεύτερη στη βαθμολογία και διεκδικεί τον εγχώριο τίτλο με πάρα πολλές αξιώσεις. Πολλές εταιρείες ζητούν πλήρη εχεμύθεια. Έτσι και ο κ. Βλάχος. Μόλις γίνει ο έλεγχος, θα το πούμε. Πρόκειται περί υπαρκτού προσώπου και περί περίπτωσης που ευελπιστούμε πως θα δώσει λύση στο πρόβλημα της ΑΕΚ. Ζητήθηκε από το νέο επενδυτή να συνδράμει στην Ερασιτεχνική και την ΠΑΕ και θα απαντήσει στο αίτημα αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα