Ομπράντοβιτς: Να σεβαστούμε τους εαυτούς μας

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ηλυσιακό (3/12, 19:00GR) πως οι παίκτες του πρέπει να σεβαστούν τον αντίπαλο, αλλά και τους εαυτούς τους.

Να κάνουν δηλαδή ότι δεν έκαναν στο ματς με την Καβάλα, στο οποίο γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα στην Α1.

Είναι ένα παιχνίδι για το Ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά και να δείξουμε τον απαραίτητο

σεβασμό, αφού ο Ηλυσιακός παίζει πολύ καλά φέτος και είναι μία ομάδα σοβαρή", τόνισε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Ζοτς και πρόσθεσε:

"Εμείς από αγώνα σε αγώνα θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να καταλάβουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ότι πρέπει να σεβόμαστε σε κάθε ματς τους εαυτούς μας αλλά και τον αντίπαλο".

Σε ανάλογο ύφος και οι δηλώσεις του Νικ Καλάθη: "Στον αγώνα με την ΚΚ Ζάγκρεμπ δείξαμε ένα θετικό πρόσωπο για ένα ημίχρονο. Θα πρέπει επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα να τα καταφέρουμε καλύτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Θέλουμε να παίξουμε καλά και τα 40 λεπτά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, θέλουμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο, αυτά που μας είπαν οι προπονητές μας και να πετύχουμε το στόχο μας απέναντι στον Ηλυσιακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα