Μέσα οι Βασιλακάκης και Καζάκης στην Skoda Ξάνθη για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη από την τελευταία προπόνηση της Skoda Ξάνθης, καθώς είδε τους Θοδωρή Βασιλακάκη και Βλάση Καζάκη να παίρνουν κανονικά μέρος έχοντας ξεπεράσει τις μικροενοχλήσεις που είχαν και έτσι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια από τον Εβρίτη τεχνικό.

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία της ακριτικής ομάδας για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague.

Για

την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό - που ξεκινά στις 17:15 - ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Ζοντί Βιβιανί, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Μανώλης Μπέρτος, Δημήτρης Κομεσίδης, Σταύρος Σταθάκης, Σπύρος Βάλλας, Μιχάλ Στάσιακ, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Ρικάρντο Ντάνι, Θόδωρος Βασιλακάκης, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φλίσκας, Μάουρο Πόι, Μαρσελίνιο Λέιτε, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Δημήτρης Σουάνης, Βλάσης Καζάκης, Μάρκο Μαρκόφσκι, Στεφάν Νταρμπιόν, Εμίλ Ντίκα.

Στόχος των Θρακιωτών είναι να συνεχίσουν την ευνοϊκή παράδοση που έχουν απέναντι στους Βοιωτούς, από τους οποίους δεν έχουν χάσει ποτέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα