Μπόγρης: Αισθάνομαι ευτυχισμένος και δικαιωμένος

Ευτυχισμένος και δικαιωμένος αισθάνεται ο Γιώργος Μπόγρης, αναφορικά με την έκδοση του δελτίου του, που του επιτρέπει να συμμετέχει κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αρη. Ο σέντερ της ομάδας του Αλεξανδρή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΗΣ FM 92,8, μίλησε για τα συναισθήματα του, την στήριξη που είχε όλο αυτό το διάστημα από τον προπονητή του, Βαγγέλη Αλεξανδρή, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας και

σχολίασε το ματς του Σαββάτου (10/11) κόντρα στην Καβάλα.

Σχετικά με το πώς αισθάνεται που πλέον, με την έκδοση του δελτίου του, μπορεί να συμμετέχει πλήρως στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αρη, είπε: "Αισθάνομαι ευτυχισμένος και δικαιωμένος. Δεν θα ήταν σωστό να μην είχα αυτή τη δυνατότητα.

Περιμένω την αυριανή μέρα για να ξεκινήσω να αγωνίζομαι και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν νιώθω ότι έχω να δώσω απαντήσεις, απλά θα κάνω τη δουλειά μου. Αν την κάνω σωστά, τότε θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Θα δοθούν οι απαντήσεις από μόνες τους. Δεν έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι".

Ερωτηθείς αν λόγω της πίεσης το διαστήματος που προηγήθηκε, σκέφτηκε ποτέ, να τα παρατήσει, δήλωσε: "Οχι αυτό δεν το σκέφτηκα ποτέ. Πέρασα μια δύσκολη περίοδο αλλά έκανα υπομονή και περίμενα. Υπήρξε κάποια στιγμή σκέψη ότι αν δεν πάει καλά το πράγμα τότε τι θα ακολουθήσει, αλλά εντάξει πήγαν όλα καλά. Ευτυχώς στη δύσκολη αυτή περίοδο, που υπήρχαν στιγμές που δεν ήμουν καλά, είχα τη στήριξη των δικών μου ανθρώπων".

Αναφορικά με την αντιμετώπιση που είχε από τον προπονητή του ’ρη, Βαγγέλη Αλεξανδρή, τόνισε: "Ο κόουτς ήταν ο πρώτος που με στήριξε και ήταν δίπλα μου από την αρχή. Μου είπε πως θέλει να με στηρίξει γιατί πάνω απ όλα είμαστε άνθρωποι. Κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει άλλον παίκτη μέχρι τώρα αλλά με περίμενε. Τον ευχαριστώ που ήταν ο πρώτος που με στήριξε".

Για τις πρώτες του επαφές με τον Αρη: "Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις με τον ’ρη και είχα αγχωθεί γιατί περνούσαν οι μέρες. Πρώτη φορά στην ζωή μου μου βγαίνει το κάθε εμπόδιο για καλό, καθώς τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα".

Σχετικά το αν νιώθει πικρία για τους χειρισμούς που έγιναν από την ομάδα του Περιστερίου, δήλωσε: "Δεν νιώθω πικρία. Η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο άνανδρο αυτό που έκαναν. Αυτό είναι γεγονός. Αγωνίστηκα σε αν παιχνίδι και μετά άλλαξε η στάση τους. Εγώ όμως έφυγα, δεν με έδιωξαν αυτοί.

Το θέμα είναι πως επειδή έχουμε κάνει το χόμπι μας επάγγελμα, το ζητούμενο είναι να το απολαμβάνουμε κιόλας. Εκεί δεν περνούσα καλά. Ενιωθα ότι δεν με ήθελαν και έφυγα. Δεν με απασχολούν όλα αυτά όμως. Ο χρόνος θα δείξει το ποιος είχε δίκιο".

Ερωτηθείς σχετικά με το πώς περνά στον Αρη, απάντησε: "Στον Αρη περνάω τέλεια. Γενικά με την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, την πόλη. Γενικά μου αρέσει πολύ και αυτό πιστεύω πως θα φανεί και στην απόδοση μου".

Για τον κόσμο του Αρη και της υποδοχής που έτυχε, σημείωσε: "Ο κόσμος με στήριξε με το παραπάνω, από την πρώτη μέρα, δεν το περίμενα. Τους ευχαριστώ

Keywords
Τυχαία Θέματα