Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ξεκαθαρίστηκε το πρόβλημα που είχε προκύψει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Α1

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, η οποία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (9/12), ξεκαθαρίστηκε το πρόβλημα που είχε προκύψει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Α1 και οι ομάδες θα λάβουν την προκατοβολή που τους αντιστοιχεί εντός της προσεχούς εβδομάδας.

Η εταιρεία που ανέλαβε την διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η TAF,

στην σύμβαση που έφερε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεν περιελάμβανε την κάλυψη από τον ΟΠΑΠ ενός αγώνα διαδικτυακά κάθε εβδομάδα, γεγονός που αναγράφονταν ευκρινώς στην σύμβαση του Οργανισμού με την Λίγκα.

Τελικά στην συνεδρίαση της Παρασκευής (9/12), που έγινε παρουσία του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη και εκπροσώπου της TAF, λύθηκε το ζήτημα και αναμένεται εντός της προσεχούς εβδομάδας οι ομάδες να πάρουν την προκαταβολή από τα τηυλεοπτικά δικαιώματα της νέας χρονιάς.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας έκανε σαφές ότι αν πάρει στα χέρια του την σύμβαση υπογεγραμμένη την επόμενη εβδομάδα, τότε θα εκταμιεύσει το ποσό της προκαταβολής για να μπορέσουν οι ομάδες να προχωρήσουν στην είσπραξή του. Γεγονός που θα δώσει μια βαθιά ανάσα στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετές ΚΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα