Εκπαιδευτικό σεμινάριο της LG

Το σεμινάριο της LG θα γίνει στην Καλαμάτα για τον κεντρικό κλιματισμό και τις ενεργειακές λύσεις θέρμανσης με παρουσίαση ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.


Η LG Electronics (LG) θα πραγματοποιήσει στις 27 Μαρτίου τρίωρο δωρεάν ανοικτό σεμινάριο εκπαιδευτικού χαρακτήρα στο ξενοδοχείο Pharae Palace στην Καλαμάτα. Η εταιρεία

προσθέτει έναν ακόμα σταθμό στη συνεχή προσπάθειά της για ενημέρωση των επαγγελματιών σχετικά με τον κλιματισμό και τις πιο πρόσφατες ενεργειακές λύσεις σε όλη την Ελλάδα. Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η λεπτομερής ενημέρωση για όλες τις ειδικότητες που σχετίζονται με τις ενεργειακές λύσεις, όπως οι μηχανικοί, οι μελετητές, οι ενεργειακοί επιθεωρητές, οι εγκαταστάτες και οι ψυκτικοί.


Συγκεκριμένα, θα γίνει αναφορά στις κεντρικές και οικιακές μονάδες κλιματισμού και τα πολυζωνικά συστήματα MULTI V. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις νέες ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης της LG, όπως οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού Therma V (Split & Monoblock), οι οποίες υποστηρίζουν τη θέρμανση και τον κλιματισμό των χώρων, καθώς και την παραγωγή ζεστού νερού. Επιπλέον θα παρουσιαστεί και η λύση θέρμανσης με μονάδες Hydro Kit, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα απευθείας τροφοδότησης καλοριφέρ, χάρη στην παροχή νερού θερμοκρασίας έως 80°C.


Εκπαιδευτικό σεμινάριο από την LG για τον Κεντρικό Κλιματισμό & τις Ενεργειακές Λύσεις θέρμανσης
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013
17:30 μ.μ. – 20:45 μ.μ.
Ξενοδοχείο Pharae Palace, Καλαμάτα


Keywords
Τυχαία Θέματα