Tο Magic 2014 και σε Android

Η Wizards of the Coast ανακοινώνει τη σειρά Magic 2014, που περιλαμβάνει το Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers® video game* και το Magic 2014 – Core Set.


Για πρώτη φορά το Magic

2014 – Duels of the Planeswalkers, διατίθεται σε πλατφόρμα Android™, αλλά και σε iPad®, Xbox LIVE® Arcade, Steam® και PlayStation® Network, με στόχο να προσφέρει στους παίκτες, συναρπαστικές νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά, καθώς συνεργάζονται με την Planeswalker Chandra Nalaar για να εντοπίσουν και να καταστρέψουν έναν επικίνδυνο εχθρό Planeswalker. Μια συναρπαστική ιστορία και μία «δυνατή» ενοποίηση με το Magic 2014 – Core Set χαρίζει νέες εμπειρίες στους παίκτες, με αποκορύφωμα τη Μαγική Γιορτή στα τέλη του καλοκαιριού που θα κάνει όλους τους φίλους του Magic, να τρέξουν στα καταστήματα.


«Το Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers, ενθουσίασε και συνεπήρε τους παίκτες από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε, το 2009 ενώ συνεχίζει να είναι ο καλύτερος τρόπος και για τους νέους παίκτες να μάθουν πώς να παίζουν Magic», δήλωσε ο κος Worth Wollpert, Executive Producer του Magic: The Gathering, της εταιρείας Wizards of the Coast. «Φέτος, με την προσθήκη μιας πέμπτης πλατφόρμας, αυτής του Android, σε συνδυασμό με τα νέα χαρακτηριστικά και έναν καλύτερο συνδυασμό μεταξύ του online και offline παιχνιδιού, συνεχίζουμε να προσφέρουμε μία απίστευτη εμπειρία gaming».


Το Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers βασίζεται στην επιτυχία των προηγούμενων παιχνιδιών στα οποία έχουν προστεθεί νέα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως ένα συναρπαστικό storyline, 10 καινούργια decks, 15 νέες συναντήσεις, 10 νέα puzzle challenges, καθώς και ένα ολοκαίνουριο mode παιχνιδιού. Οι παίκτες του Magic 2014 θα πάρουν μία πρώτη γεύση στις κάρτες του Magic 2014 – Core Set in Duels of the Planeswalkers, δημιουργώντας ένα ακόμη πιο «δυνατό συνδυασμό» μεταξύ του online και offline παιχνιδιού.


Keywords
Τυχαία Θέματα