Νέα εκπομπή στο fmvoice.gr

H επιτυχημένη εκπομπή «Easy Winners» και οι συντελεστές της (Ανδρέας Κόρδας και Σίμος Μαυρουδής) ενημερώνουν καθημερινά για την Τεχνική Ανάλυση της εγχώριας και των διεθνών αγορών.


Η συνεργασία των δύο ιστοσελίδων ξεκίνησε με τη μετάδοση της εκπομπής “Easy Winners” (από Δευτέρα έως Παρασκευή στη 1:00 μ.μ.), η οποία συνεχίζει την πορεία της με υψηλή ακροαματικότητα και φανατικό κοινό.


Οι συντελεστές της εκπομπής, ο Ανδρέας Κόρδας και ο Σίμος Μαυρουδής, με καθημερινό πρωινό κείμενο ενημερώνουν τους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, για την πορεία

των αγορών και τις εκτιμήσεις για τη συνεδρίαση της ημέρας, στα μεγάλα χρηματιστήρια, καθώς, όπως λένε οι ίδιοι συντελεστές της εκπομπής, «έξυπνος επενδυτής» είναι αυτός που αξιοποιεί την τεχνική ανάλυση και την τεχνολογία για να ανταποκριθεί στους δύσκολους καιρούς.


Πρόκειται για το επόμενο βήμα στη συνεργασία της www.fmvoice.gr και της ιστοσελίδας www.GreekTrader.gr με στόχο να εμπλουτιστεί το περιεχόμενο και να δημιουργήσουν από κοινού νέα τεχνολογικά προϊόντα, για την καλύτερη και πιο έγκυρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.


Από την συνεργασία μεταξύ www.fmvoice.gr και www.GreekTrader.gr θα προκύψουν κι άλλες υπηρεσίες, τις οποίες θα παρουσιάσουμε σύντομα.


Keywords
Τυχαία Θέματα