HP ProLiant Gen8

Οι servers HP ProLiant Gen8 είναι αποτέλεσμα του διετούς προγράμματος Project Voyager, συνολικού προϋπολογισμού $300 εκ.


Στόχος του προγράμματος είναι να επαναπροσδιορίσει τα οικονομικά δεδομένα ενός data center, αυτοματοποιώντας κάθε πτυχή του κύκλου ζωής των servers. Μέχρι σήμερα, στα αποτέλεσμα του Project

Voyager περιλαμβάνονται περισσότερες από 900 πατέντες που έχουν ήδη κατατεθεί, καθώς και η νέα αρχιτεκτονική HP ProActive Insight που καλύπτει ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο λύσεων HP Converged Infrastructure.


Οι servers HP ProLiant Gen 8 διαθέτουν έξυπνες τεχνολογίες που αυτοματοποιούν τις εργασίες και βελτιώνουν σημαντικά το χρόνο παραγωγικής λειτουργίας. Με βάση την αρχιτεκτονική HP ProActive Insight, οι servers HP ProLiant Gen 8 απαντούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε επιχείρηση με μεγάλο data center.


Για παράδειγμα, οι νέοι servers HP ProLiant Gen8 τριπλασιάζουν την παραγωγικότητα του διαχειριστή του συστήματος, αυτοματοποιώντας τις περισσότερες λειτουργίες που χρειάζονται ανθρώπινη παρέμβαση, όπως π.χ. οι ενημερώσεις των servers, οι οποίες σε μεγάλης έκτασης data centers μπορεί να απαιτούν έως και πέντε ώρες για κάθε server rack. Η λύση HP Smart Update, η οποία διατίθεται με τους servers HP ProLiant Gen8, μπορεί να πραγματοποιήσει τις ίδιες ενημερώσεις μέσα σε 10 λεπτά ή και λιγότερο.


Επιπλέον, απαντούν στην ανάγκη για μείωση του κόστους ενέργειας και λειτουργίας των εγκαταστάσεων, με την πρωτοπόρο τεχνολογία HP 3-D Sea of Sensors, η οποία αναγνωρίζει τους servers που έχουν υπερχρησιμοποιηθεί βάσει real-time δεδομένων σχετικά με τις τοποθεσίες, την ενέργεια, το φόρτο εργασίας και τη θερμοκρασία. Έτσι, ενισχύει την υπολογιστική ισχύ των συστημάτων έως και κατά 70% ανά watt. Επιπλέον, η τεχνολογία HP 3-D Sea of Sensors αυτοματοποιεί τις διαδικασίες ενεργειακής αποδοτικότητας, ενώ εξαλείφει εντελώς (100%) τις χειροκίνητες ρυθμίσεις και τα λάθη κατά τη διαδικασία απογραφής.


Ακόμη, οι νέοι servers μειώνουν σημαντικά το κόστος και τα πιθανά προβλήματα από τις μη προγραμματισμένες διακοπές λειτουργίας. Με την πρωτοπόρο τεχνολογία HP Active Health και το portal HP Insight Online, οι HP ProLiant Gen8 είναι οι μοναδικοί servers που μπορούν να αναλύσουν αυτόματα την κατάσταση τους σε 1.600 σημεία δεδομένων. Μέσα από την αυτό-παρακολούθηση, την αυτό-διάγνωση και την προληπτική υποστήριξη, οι νέες τεχνολογίες της HP επιτρέπουν στους πελάτες να επιλύσουν τα προβλήματα των μη προγραμματισμένων διακοπών μέχρι και 66% ταχύτερα.


Το Project Voyager είναι η τρίτη φάση του πλάνου της HP για τη μακροπρόθεσμη αλλαγής της αγοράς των servers, το οποίο ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2011 με το Project Moonshot. Το Project Moonshot άλλαξε τον τρόπο ανάπτυξης servers με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας . Το δεύτερο στάδιο ήταν το Project Odyssey που επ

Keywords
Τυχαία Θέματα