Samsung SCX-3400

Οικονομικά αποδοτική σειρά πολυμηχανημάτων – laser εκτυπωτών για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.


Η Samsung Electronics παρουσίασε έξι νέα πολυμηχανήματα (MFPs) της σειράς SCX-3400 MFP, που προσφέρουν αξιόπιστες και ανταγωνιστικές λύσεις εκτύπωσης, σάρωσης και αναπαραγωγής φωτοαντιγράφων. Η σειρά απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης

και οικονομική ανταποδοτικότητα.


Η σειρά SCX-3400 συνδυάζει αποτελεσματικά προηγμένες δυνατότητες με φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά. Με το κουμπί One Touch Eco ενεργοποιείται η λειτουργία Eco mode, εξοικονομώντας ενέργεια, μελάνι και χαρτί για μέγιστη εξοικονόμηση και απόδοση πόρων.


Επιπλέον, η σειρά SCX-3400 διαθέτει τη λειτουργία Easy Eco Driver της Samsung, η οποία επιτρέπει προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για τη διαχείριση και τον έλεγχο του κόστους εκτύπωσης. Μέσω αυτής της λειτουργίας, οι χρήστες μπορούν να αποφύγουν την άσκοπη εκτύπωση κειμένων ή εικόνων, χωρίς να αλλάξουν το αρχικό αρχείο, με αποτέλεσμα την αποδοτικότερη χρήση toner και χαρτιού. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης έως και 8 σελίδων σε μία μόνο σελίδα, ώστε να αυξηθεί η εξοικονόμηση πόρων. Επιπλέον, η λειτουργία Results Simulator του Easy Eco Driver εμφανίζει τα αναμενόμενα αποτελέσματα της μείωσης των εκπομπών CO2, της χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος και της ελάττωσης στη χρήση του χαρτιού, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του χρήστη. Ακόμα, αλλάζοντας ορισμένες ρυθμίσεις, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν το αναμενόμενο κόστος και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.


Η σειρά SCX-3400 διαθέτει το πρόγραμμα Easy Printer Manager της Samsung, που επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση της λειτουργίας του εκτυπωτή σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, χάρη στο Easy Printer Manager οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε στοιχεία για την κατάσταση του μηχανήματος, εξασφαλίζοντας γρήγορη και αξιόπιστη ενημέρωση που βοηθά στη συντήρηση του εκτυπωτή.


Απεριόριστη ασύρματη εκτύπωση
Τα μοντέλα SCX-3405W/3405FW με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο επιτρέπουν την εκτύπωση αρχείων από οπουδήποτε φορητή συσκευή που διαθέτει την εφαρμογή MobilePrint της Samsung. Επιπλέον, ενώ οι συμβατικές μέθοδοι ΡΙΝ απαιτούν μια διαδικασία εγκατάστασης 10 βημάτων σε ένα ασύρματο δίκτυο, η ασύρματη λειτουργία one-touch της Samsung (κουμπί WPS) επιτρέπει στους χρήστες να είναι συνδεδεμένοι με τα πολυμηχανήματα μέσω ενός σημείου πρόσβασης/router σε 2 μόνο λεπτά.


Επίσης, η λειτουργία Wi-Fi Direct συνδέει άμεσα συμβατές, φορητές συσκευές με τα πολυμηχανήματα, χωρίς κανένα σημείο πρόσβασης/router, παραλείποντας τις περίπλοκες διαδικασίες εκκίνησης και διαμόρφωσης της συσκευής.


Τα νέα μοντέλα εκτυπωτών διαθέτουν το γρήγορο επεξεργαστή 433 MHz με έως και 128 MB μνήμη, επιτρέποντάς τους να εκτυπώσουν έως και 20 Α4-σελίδες ανά

Keywords
Τυχαία Θέματα