VFCache της EMC

Το VFCache της EMC εκτιμάται ότι σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την τεχνολογία Flash.


Η EMC παρουσιάζει το EMC VFCache™, γνωστό ως τώρα με την κωδική ονομασία “Project Lightning,” μια καινούρια πρόταση που συνδυάζει hardware

και software, αξιοποιεί την τεχνολογία PCIe Flash, και το λογισμικό intelligent caching, προκειμένου να αυξήσει δραματικά την ταχύτητα (throughput) και να μειώσει την καθυστέρηση (latency) συστημάτων και εφαρμογών.


Ο συνδυασμός των Flash-enabled συστημάτων storage της EMC με το VFCache φέρνει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας PCIe Flash από το Ίντερνετ και τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης σε εφαρμογές mainstream. Δοκιμές σε περιβάλλον εταιρικών βάσεων δεδομένων (όπως ο Microsoft SQL Server και η Oracle) επιβεβαίωσαν 3X μεγαλύτερο throughput και 60% χαμηλότερο latency.


Το VFCache δημιουργεί ένα νέο και ταχύτατο επίπεδο (tier) αποθήκευσης μέσα στους server, και αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία FAST (Fully Automated Storage Tiering) της EMC.


To νέο VFCache μεταφέρει στο εσωτερικό των server τα πλεονεκτήματα των κορυφαίων συστημάτων της αγοράς Symmetrix VMAX™, Symmetrix VMAXe™, EMC VNX ® και EMC VNXe® , όσον αφορά την προστασία των δεδομένων, εξασφαλίζοντας υψηλή διαθεσιμότητα, αξιοπιστία και δυνατότητα disaster recovery.


Η EMC επιταχύνει την υλοποίηση του “Project Thunder,” μιας Flash-based μηχανής ειδικού σκοπού (purpose-built), που εξασφαλίζει μικρό latency, επεκτασιμότητα, και δυνατότητα κοινής χρήσης μέσω δικτύου. Σχεδιασμένο για πραγματικές εφαρμογές, το “Project Thunder” θα προσφέρει εκατομμύρια I/O που θα μετρούνται σε επίπεδο microsecond.


Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας EMC VFCache
Επιδόσεις – τούρμπο. Το VFCache είναι η λύση που προσφέρει το πιο γρήγορο PCIe Flash caching σε επίπεδο server, σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορεί σήμερα. Επειδή το VFCache βρίσκεται στους server, δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη για τα πιο χρησιμοποιούμενα data να κάνουν όλη τη διαδρομή μέχρι το σύστημα storage — γεγονός που μεταφράζεται σε έως και 3X καλύτερο throughput και 60% μικρότερο latency. H EMC προσφέρει την καλύτερη αρχιτεκτονική της αγοράς — με την κάρτα PCIe Flash να εξασφαλίζουν καλύτερο χρόνο απόκρισης και υψηλότερες ταχύτητες, καταναλώνοντας 4 φορές λιγότερους πόρους της CPU και της μνήμης σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές υλοποιήσεις.
Αυτοματοποιημένος μηχανισμός ευφυΐας. Το VFCache δημιουργεί ένα νέο και ταχύτατο επίπεδο (tier) αποθήκευσης μέσα στους server. To VFCache επεκτείνει την αρχιτεκτονική FAST, ώστε να διευκολύνεται η υλοποίηση μιας στρατηγικής end-to-end, τόσο για τη μόνιμη (data tiering) όσο και την προσωρινή (caching) αποθήκευση δεδομένων, η οποία εκτείνεται από το storage μέχρι και τους server. Η συνεχής προσπάθεια της EMC να φέρει τους πελάτες της πιο κοντά στην τεχνολο

Keywords
Τυχαία Θέματα