Το TikTok ξεκινά το Search Ads Toggle

Το TikTok λανσάρει το Search Ads Toggle, έναν νέο τύπο αγοράς διαφημίσεων, ο οποίος επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να τοποθετούν τις διαφημίσεις τους στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης του TikTok.

Καθώς το TikTok αναπτύσσει τη σουίτα προϊόντων performance marketing, η τοποθέτηση διαφημίσεων αναζήτησης του TikTok (search ad placement) για πρώτη φορά προσφέρει στους διαφημιζόμενους μια νέα

τοποθέτηση διαφήμισης όπου χρήστες υψηλής πρόθεσης (high intent) συμμετέχουν σε βασικές συμπεριφορές αναζήτησης που σχετίζονται με την επιχείρησή τους.

Με γνώμονα την ασφάλεια της επωνυμίας, η εναλλαγή διαφημίσεων αναζήτησης (Search Ads Toggle) επιτρέπει στους διαφημιζόμενους την επιλογή να προσθέτουν αρνητικές λέξεις – κλειδιά σε κάθε ομάδα διαφημίσεων για να αποφεύγουν την προβολή διαφημίσεων σε σχέση με θέματα που δεν ευθυγραμμίζονται με την επωνυμία τους.

Η εσωτερική έρευνα του TikTok δείχνει ότι το 70% των ομάδων διαφημίσεων με το Search Ads Toggle «ενεργό» καταγράφουν χαμηλότερο κόστος ανά ενέργεια, ως αποτέλεσμα πιο αποτελεσματικών μετατροπών που προέρχονται από την τοποθέτηση διαφημίσεων αναζήτησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα