Peak Awards 2023: Καινοτομία, άριστες συνεργασίες και στοχοπροσήλωση «χτύπησαν κόκκινο»

Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Peak Awards 2023, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε, για 7η χρονιά, η Boussias Events, με την υποστήριξη της Google, με στόχο να αναδείξει τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing.

H Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στο Anassa City Events, με τη συμμετοχή

350 στελεχών της αγοράς, οι οποίοι, στο τέλος της βραδιάς, γιόρτασαν την επιτυχία τους με ένα εντυπωσιακό DJ set.

Τις κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς απέσπασαν:

η Tempo OMD ως «Peak Agency of the Year | 50+ employees»η Mediacube ως «Peak Agency of the Year | < 50 employees»το Πλαίσιο ως «Peak Brand of the Year».

«Marketing και Performance, έννοιες αρρηκτά συνδεδεμένες»
Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή, αποτελούμενη από 55 έμπειρα στελέχη, υπό την προεδρία της Κωνσταντίνας Τζώκα, Chief Digital & Marketing Officer στη L’Oreal Hellas. Στον εναρκτήριο χαιρετισμό της, η Jury President των Peak Awards δήλωσε σχετικά: «Tο Performance Marketing έχει ως βασικό στόχο να εξασφαλίσει το μέγιστο ROI των επενδύσεών μας. Έχει, όμως, προχωρήσει πολύ από τις παραδοσιακές του ρίζες. Τώρα πια, όταν μιλάμε για Marketing και Performance, μιλάμε για δυο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες.

Στη νέα εποχή, έχουμε να ανταποκριθούμε σε νέες τεχνολογίες, νέους τρόπους στόχευσης και ανάλυσης δεδομένων, καθώς και σε ένα πολύπλοκο καταναλωτικό ταξίδι με touchpoints χωρίς ξεκάθαρη τοποθέτηση στο funnel. Παράλληλα, οφείλουμε να θυμόμαστε ότι το επιτυχημένο Marketing εξακολουθεί να στηρίζεται στη δημιουργικότητα, τη συνάφεια και την αυθεντική δέσμευση με το κοινό μας. Έτσι, οδηγούμαστε σε μια σύνθετη εξίσωση που καλούμαστε να λύσουμε. Είμαστε, λοιπόν, πολύ χαρούμενοι γιατί, στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης, είδαμε εξαιρετικές πρακτικές στην “επίλυση” αυτής της εξίσωσης».

«Το Performance Marketing θωρακιζει τις επιχειρησεις»
Αντίστοιχα, ο Άγγελος Γαλανάκης, Regional Head οf Agencies & Interim Head οf Sales της Google, ανέφερε: «Τα Peak Awards αποτελούν, πλέον, μια μεγάλη γιορτή για το Performance Marketing» και πρόσθεσε: «Το Performance Marketing στη σημερινή εποχή, περισσότερο από ποτέ, οδηγεί στο να ενισχύονται και να θωρακίζονται οι επιχειρήσεις, σε συνεργασία με agencies που έχουν την εμπειρία και την κατάρτιση. Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές».

Η ομαδική δουλειά, η αφοσίωση των εργαζομένων και οι πρωτοποριακές ιδέες, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη των συνεργατών, ήταν τα συστατικά της επιτυχίας των μεγάλων νικητών που ξεχώρισαν στον κλάδο του performance marketing.

Γιάννης Αμαξόπουλος, Digital Transformation Officer, Tempo OMD

Peak Agency of the Year | 50+ employees
TEMPO OMD
«Εξελισσόμαστε μέσω της εμπιστοσύνης και της στήριξης των πελατών μας»
«Η φετινή μας βράβευση ως Peak Agency of the Year | 50+ employees μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια! Είναι ένα αποτέλεσμα που έρχεται χάρη στην ομαδική δουλειά, την αφοσίωση και την καινοτομία των ανθρώπων της Tempo OMD σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των πελατών μας που μας βοηθά να δοκιμάζουμε, να εξελισσόμαστε και, τελικά, να γινόμαστε καλύτεροι».

Κωνσταντίνος Σκιάνης, CEO & Founder, Mediacube

Peak Agency of the Year | < 50 employees
MEDIACUBE
Επιτυχία που αποδίδεται σε συνεργάτες, εργαζομένους και πελάτες
«Είναι μεγάλη μας τιμή να λαμβάνουμε αυτό το βραβείο, για 2η συνεχόμενη χρονιά, στα πλαίσια του πιο αναγνωρισμένου διαγωνισμού του performance marketing στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνετέλεσαν σε αυτήν την επιτυχία. Αρχικά, τους στενούς μας συνεργάτες, τους Mediacubers, που αποτελούν την “καρδιά” και την ψυχή της Mediacube. Φυσικά, τους πελάτες-συνεργάτες μας που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Και τέλος, την ομάδα της Google που μας υποστηρίζει για πάνω από 10 χρόνια σε όλη τη διαδρομή. Κλείνοντας, αναλογιζόμενος τη σημαντική συνεισφορά του digital marketing στην ανάπτυξη των εταιρειών και συνολικά της οικονομίας της χώρας, πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό που αυτός εδώ ο θεσμός επιβραβεύει όλη αυτήν την προσπάθεια».

Χάρης Μουρελάτος, Digital Marketing Director, Πλαίσιο Computers

Peak Brand of the Year
ΠΛΑIΣΙΟ COMPUTERS
«Η επιμονή, υπομονή και στρατηγική μας, επιβεβαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο»
«Η Πλαίσιο Computers, για 2η φορά, Peak Brand of the Year! Είμαι πολύ περήφανος για αυτή τη διάκριση! Η επιμονή, η υπομονή και η στρατηγική μας, επιβεβαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα των 28 άξιων digital marketer που απαρτίζουν την εσωτερική Digital ομάδα μας! Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη και την ελευθερία αποφάσεων και κινήσεων που μας προσφέρει η διοίκηση της Πλαίσιο Computers και, παράλληλα, για τη στήριξη και την άρτια συνεργασία που έχουμε τα τελευταία 9 χρόνια με την ομάδα της Mediacube! Μπράβο σε όλους μας! Εύχομαι, πάντα καινοτομίες!».

Άγγελος Μουρατίδης, Founder & CEO, InYourCity

Platinum winner
INYOURCITY
Επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο με τη δύναμη του κώδικα
«Στο έντονα ανταγωνιστικό τοπίο του Performance Marketing, η InYourCity, ως ένα creative performance agency στάθηκε αντάξια των περιστάσεων και των προσδοκιών, λαμβάνοντας το Platinum βραβείο στην κατηγορία Beauty, Health & Pharma, καθώς και άλλες 7 επιπλέον διακρίσεις (2 gold, 1 silver & 4 bronze), στα φετινά Peak Awards. Για ακόμα μία χρονιά, αγκαλιάζοντας την καινοτομία και ξεπερνώντας τις καθιερωμένες μεθόδους, καταφέραμε να δημιουργήσουμε άλλο ένα success story, επαναπροσδιορίζοντας τα δεδομένα του κλάδου, μέσω της αξιοποίησης της αυτοματοποίησης των διαφημίσεων και της δύναμης του κώδικα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους πελάτες μας, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλη την ομάδα της InYourCity, που δίνει το 100% του εαυτού της σε κάθε ξεχωριστό project».

Keywords
Τυχαία Θέματα