Η Celestyal γιόρτασε το νεότερο πλοίο της

Η Celestyal ανακοίνωσε την προσθήκη του νεότερου πλοίου της, Celestyal Journey, στον στόλο της, φιλοξενώντας δύο μεγάλες εκδηλώσεις επί του πλοίου στις 14 και 15 Οκτωβρίου στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, αντίστοιχα. Στις εκδηλώσεις, εταιρεία φιλοξένησε αξιωματούχους, εμπορικούς

και άλλους συνεργάτες, ταξιδιωτικούς πράκτορες, και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, στους οποίους παρουσίασε τα χαρακτηριστικά του πλοίου.

Το Celestyal Journey αποτελεί ορόσημο για τη Celestyal, ενσαρκώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει στους επιβάτες της «ξεχωριστές εμπειρίες μέσω των οποίων εμβαθύνουν στον πολιτισμό, απολαμβάνοντας τις ανέσεις του πλοίου», ενώ, παράλληλα, εξασφαλίζει σημαντικές επενδύσεις στη χώρα, καθώς 16 εκατ. ευρώ από τα συνολικά 26 που επενδύθηκαν, αξιοποιήθηκαν στην Ελλάδα για την εκτέλεση των εργασιών αναβάθμισης.

Ο Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, ανέφερε: «Το Celestyal Journey σηματοδοτεί την έναρξη ενός καινούργιου κεφαλαίου στην προσπάθειά μας να επενδύσουμε και να προσφέρουμε αναβαθμισμένες, υψηλής ποιότητας κρουαζιέρες στους επιβάτες μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα