Στην FCB Inferno το global creative της Škoda

Η Škoda επέλεξε τη FCB Inferno ως το global creative agency της, έπειτα από διαγωνισμό τεσσάρων φάσεων που διεξήχθη από την The Observatory International, London. Αρχικά, στάλθηκαν RFIs σε έναν κατάλογο με πάνω από 20 agencies.

Στη συνέχεια, οκτώ από αυτά συμμετείχαν σε συναντήσεις, που οδήγησαν στην επιλογή των τελικών τεσσάρων. Η συνεργασία θα ξεκινήσει στις αρχές Απριλίου, αλλά το υφιστάμενο

agency OptimistThjnk, το οποίο δεν έλαβε μέρος στον διαγωνισμό, θα συμμετάσχει σε μια μεταβατική περίοδο μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλός της OptimistThjnk στην Ευρώπη ευχήθηκε στην FCB Inferno «ό,τι καλύτερο» και δήλωσε ότι «ανυπομονεί να δει τη μάρκα να συνεχίζει να ανθίζει».

Η νίκη της FCB δεν επηρεάζει τα περιφερειακά agencies της Škoda σε θέματα creative ή media. Η Meredith Kelly, Global Head of Marketing της Škoda Auto, δήλωσε ότι η FCB Inferno ξεπέρασε τις προσδοκίες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και ότι η μάρκα αυτοκινήτων την είχε αναγνωρίσει ως «μακροπρόθεσμο επιχειρηματικό εταίρο», ενώ ο Tyler Turnbull, Global Chief Executive της FCB, χαρακτήρισε τη συνεργασία ως «όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα