E-commerce Conference: Το βραβευμένο SEO case study της InYourCity

Στον ταχέως εξελισσόμενο κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, το Search Engine Optimization έχει γίνει ζωτικό μέρος της ψηφιακής στρατηγικής κάθε επιχείρησης. Με τη σωστή προσέγγιση, το SEO μπορεί να βοηθήσει τις εταιρικές ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα να αυξήσουν την οργανική επισκεψιμότητά τους, να επιτύχουν υψηλότερα conversions και να δομήσουν ένα αποτελεσματικότερο digital branding.

Ο Άγγελος Μουρατίδης, CEO & Founder της InYourCity Digital Agency, παρουσίασε στο eCommerce

Conference, που έλαβε χώρα στις 28 Μαρτίου 2023 στην OTEAcademy, ένα βραβευμένο με χρυσή διάκριση case study με τίτλο “Automating SEO for Ecommerce Services”. Η ομιλία επικεντρώθηκε στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, προκειμένου να παραχθούν πρωτοποριακά και εντυπωσιακά αποτελέσματα στο πεδίο του SEO.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσίαση αφορούσε την περίπτωση ενός λογιστικού γραφείου από την Θεσσαλονίκη, το PKP, για το οποίο δημιουργήθηκε ένα εργαλείο με τη βοήθεια script για την αυτοματοποίηση της manual διαδικασίας συλλογής πληροφοριών για SEO καμπάνιες.

Το εργαλείο, σε μόλις 8 μήνες, απέφερε για την ιστοσελίδα του λογιστικού γραφείου +6.110% περισσότερο μηνιαίο οργανικό traffic στη σελίδα και κατακόρυφη αύξηση του revenue απο το Organic Channel, καθιστώντας έτσι την εν λόγω σελίδα ένα exceptional case στον χώρο της.

Το πιο σημαντικό, όμως, επίτευγμα από όλα ήταν το γεγονός ότι το PKP κατάφερε να ξεπεράσει σε οργανική θέση, για πολλά από τα related keywords, τις σελίδες του gov.gr και της ΑΑΔΕ, υλοποιώντας έτσι μια αρχικά αντιληπτή ως “ανέφικτη” πρόκληση.

Είναι σαφές πως οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου δεν έχουν την πολυτέλεια να παραβλέπουν τη σημασία του SEO στο σημερινό ψηφιακό τοπίο. Συνεργαζόμενες με έναν αξιόπιστο συνεργάτη όπως η InYourCity Digital Agency, που διαθέτει απόλυτη τεχνογνωσία στις μηχανές αναζήτησεις ως early adopter της AI τεχνολογίας, οι επιχειρήσεις μπορούν να πετύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα και να οδηγηθούν σε κλιμακούμενη ανάπτυξη με την πάροδο του χρόνου.

Ποια είναι η InYourCity;
Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της διαφήμισης και παρουσία με γραφεία στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, η InYourCity αποτελεί ένα 360 digital agency, που εξειδικεύεται σε όλο το φάσμα του Digital Marketing (Social Media, E-Commerce, Branding, Performance & SEO).

Η διαφημιστική εταιρεία έχει συμβάλει στο συνολικό growth περισσότερων από 500 επιχειρήσεων, ενώ είναι ένα από τα ελάχιστα agencies με 15 βραβεία σε όλο το φάσμα του 360° Digital Marketing (Content Marketing Awards, PEAK Performance Marketing Awards, Social Media Awards, e-volution Awards, PR Awards, The Growth Hacking Awards).

Βασικός άξονας όλων των project της InYourCity αποτελεί η αξιοποιηση cutting-edge digital εργαλείων, που καταφέρνουν να δώσουν αποτελεσματικές λύσεις στους συνεργάτες της και η προσπάθεια της ομάδας της να κατανοεί εξατομικευμένα και στην πράξη τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε συνεργάτη της.

Δείτε αναλυτικά το case study: https://inyourcity.gr/portfolio/search-engine-optimisation-client-pkp/

Info:InYourCityAngelos Mouratidis, CEO & Founder InYourCity
Keywords
Τυχαία Θέματα