Πρωτιά της L’Oréal Hellas στην κυκλική οικονομία

Ο κλάδος Δερμοκαλλυντικών της L’Oréal Hellas ξεχώρισε στο Sustainability Together Challenge που διοργάνωσε ο όμιλος L’ Oréal μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών του, κερδίζοντας το 1ο βραβείο στον τομέα της κυκλικής οικονομίας.

Ειδικότερα, διακρίθηκε για το project «Eco-Designed & Reusable Stands Αντηλιακών La Roche Posay & Vichy», το οποίο ξεκίνησε το 2022 με σκοπό να δώσει δεύτερη ζωή στις προθήκες που διατίθενται στα φαρμακεία, μειώνοντας

το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρείας. Επιπλέον, η L’Oréal Dermatological Beauty στην Ελλάδα μέσω του προγράμματος «Pharmacies for the Future» στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των φαρμακοποιών ως προς τις βιώσιμες πρακτικές με απώτερο σκοπό την «πράσινη» πιστοποίηση των φαρμακείων από τη Bureau Veritas.

Ο Δημήτρης Λεκκάκος, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης, LDB Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που βλέπουμε τις προσπάθειές μας για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος από τις δράσεις μας να ξεχωρίζουν και να αναγνωρίζονται. Με το πρόγραμμα Pharmacies For The Future φιλοδοξούμε να επηρεάζουμε θετικά το επιχειρηματικό μας οικοσύστημα σε πολλά επίπεδα και, κατ’ επέκταση, τον πλανήτη. Τέτοιες διακρίσεις μάς δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την καθημερινή μας προσπάθεια και αποδεικνύουν ότι κάθε πράξη, ακόμα και από μικρές επιχειρήσεις όπως τα φαρμακεία των πελατών μας, συμβάλλουν ουσιαστικά σε ένα πιο βιώσιμο αύριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα