Νέα Chief Client Officer επιλέγει η OMD EMEA

Kαθήκοντα Chief Client Officer στην OMD EMEA αναλαμβάνει η Candice Odhams, προερχόμενη από την MiQ. Η Odhams αντικαθιστά την Jessica Roberts, η οποία προήχθη σε επικεφαλής προσωπικού, EMEA. Αναφερόμενη απευθείας στον Blake Cuthbert, Chief Executive της OMD EMEA, η Odhams θα ηγηθεί των στρατηγικών δέσμευσης πελατών και

θα επεκτείνει το μοντέλο δέσμευσης της OMD για τους πελάτες.

Ο Cuthbert δήλωσε: «Η Candice έχει δεσμευτεί να τηρήσει την υπόσχεσή μας προς τους πελάτες, προωθώντας την ευελιξία, παρέχοντας cross-agency λύσεις και διατηρώντας τη θέση μας ως ο κατεξοχήν αξιόπιστος συνεργάτης μετασχηματισμού τους».

H Odhams εντάχθηκε στην MiQ το 2021 και, προηγουμένως, ήταν Μanaging Director στη Wavemaker UK και Managing Director, Global Client Solutions στην Group M. Έχει, επίσης, αναλάβει ρόλους στις Xaxis και The Guardian. Η ίδια δήλωσε ότι στην OMD, η προτεραιότητά της θα είναι να διασφαλίσει ότι οι επικεφαλής των πελατών EMEA μπορούν να έχουν «συνεπή πρόσβαση και να ενεργοποιούν αποτελεσματικά» την τεχνολογία, τα εργαλεία και το ταλέντο της OMD και να συνεχίσει να εξελίσσει αυτό το οικοσύστημα με τον ρυθμό των «μεταβαλλόμενων αναγκών marketing».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα