Νέες δράσεις της Mastercard για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών

Η Mastercard, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της στη γυναικεία ενδυνάμωση στον επαγγελματικό τομέα, ξεκινά μια σειρά ποικίλων πρωτοβουλιών για το 2023, οι οποίες απευθύνονται σε ακόμα περισσότερες γυναίκες και νεαρά κορίτσια.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία επενδύει στην εκπαίδευση των γυναικών με δύο εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν ως βασική τους μέριμνα την ανάπτυξη και βελτίωση των ικανοτήτων των συμμετεχουσών και ανακοινώνει

την έναρξη του Προγράμματος Εκπαίδευσης Στελεχών «Master your Own Business» σε συνεργασία με το Executive Development του Alba Graduate Business School, The American College of Greece.

Επιπλέον, για μία ακόμη χρονιά, το Live A Legacy Mentoring Program δίνει την ευκαιρία σε 50 γυναίκες να διεκδικήσουν εξάμηνες υποτροφίες mentoring, μέσα από το δίκτυο μεντόρων του Women On Top με στόχο την επαγγελματική τους ενδυνάμωση και ανάπτυξη.

Στην ίδια κατεύθυνση, το Live A Legacy, η πρωτοβουλία της Mastercard και του Women on Top για τη γυναικεία ενδυνάμωση στον εργασιακό χώρο, επιστρέφει τον Ιούνιο, με νέα δομή και τρεις εκδηλώσεις σε Αθήνα και, για πρώτη φορά, στη Θεσσαλονίκη, όπου και εγκαινιάζεται η καινούρια δράση Live A Legacy Mentoring Events. Τέλος, η Mastercard πραγματοποιεί την πρωτοβουλία Girls4tech, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών STEM για νεαρά κορίτσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα