Ανανέωση συνεργασίας Sheepfish με Λ. Λαζάρου και Βαρούλκο

Μετά από έναν χρόνο συνεργασίας της Sheepfish με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου και το εστιατόριο Βαρούλκο, οι συνεργασίες αυτές ανανεώνονται και για το 2023. Συγκεκριμένα, η συνεργασία αφορά στην επικοινωνία του εστιατορίου Βαρούλκο καθώς και του σεφ Λ. Λαζάρου στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το γαστρονομικό όραμα του Λευτέρη Λαζάρου, του πρώτου

Έλληνα σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin, και η γαστρονομική φιλοσοφία και αισθητική του διεθνώς αναγνωρισμένου εστιατορίου του, αποτελούν για τη Sheepfish τα υλικά για τη δημιουργία μιας ψηφιακής εικόνας «γεμάτης γεύσεων και αρωμάτων».

Όπως επισημαίνει το agency, «εμπνευσμένοι από την προσέγγισή του ως προς την ελληνική κουζίνα, την αφοσίωσή του στην ποιότητα και την αγάπη του για τις ανθρώπινες στιγμές, παίρνουμε το DNA της phygital παρουσίας του και το φέρνουμε στο σήμερα με στόχο να καθρεφτίσουμε την εμβληματική του τεχνογνωσία και τον χαρακτήρα του στο ψηφιακό περιβάλλον.

Με κομψά, clean και minimal visuals, πλούσια λεκτικά που μεταφέρουν τον θεατή στον χώρο, την τοποθεσία και τα πιάτα, αλλά και φρέσκα concepts με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αναδεικνύουμε το Βαρούλκο στον απόλυτο διεθνή προορισμό υψηλής γαστρονομίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανανέωση, Sheepfish, Λαζάρου, Βαρούλκο,ananeosi, Sheepfish, lazarou, varoulko