Συνεργασία της Sixt με τον Δ. Παπανικολάου

Η Sixt, εταιρεία του ομίλου Μοτοδυναμική, προχωρά σε νέα συνεργασία με τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή και παρακινητή της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού σχετικά με το φάσμα του αυτισμού, Δημήτρη Παπανικολάου.

Η αθλητική καριέρα του Δημήτρη Παπανικολάου στο Basket

μετρά 20 χρόνια και απαριθμεί έξι πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα Ελλάδος, καθώς και δύο Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όντας παίκτης των μεγαλύτερων ελληνικών συλλόγων όπως του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Μάλιστα, είναι ο μοναδικός Έλληνας καλαθοσφαιριστής που έχει κατακτήσει δύο φορές το triple crown (Ευρωλίγκα, πρωτάθλημα και κύπελλο), με διαφορετικές ομάδες.

Σήμερα, ο Δημήτρης Παπανικολάου συνεχίζει να αγωνίζεται μέσω του προγράμματος UniqueAll του οποίου είναι και εμπνευστής, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ορθή ενημέρωση του κοινού σχετικά με το σύνδρομο Άσπεργκερ, μια εκ των διαταραχών του φάσματος του αυτισμού. Μέσω της παροχής οχήματος, ο Δημήτρης Παπανικολάου βρήκε στη Sixt έναν επιπλέον αξιόπιστο «συμπαίκτη» για να συνεχίσει να δίνει αγώνες, προκειμένου να ενδυναμώσει νευροδιαφορετικά παιδιά και να εμπνεύσει την ευρύτερη κοινωνία προς την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα