Value: «Οραματιζόμαστε να γίνουμε η ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο μας»

Με αφορμή τη συμπλήρωση 7 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας, οι Co – Founders της Value, Ιωάννα Αναστασάκη και Κωνσταντίνος Κωτσιγιάννης και η Business Development Manager, Αντωνία Φατσέα, μίλησαν για την πορεία του 360° agency και φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του τεύχους 19/02/2024 του Marketing Week.

Με την αρχή να γίνεται το 2018, η Value συνεχίζει σήμερα ένα συναρπαστικό ταξίδι «χιλίων μιλίων που ξεκίνησε με ένα μονάχα βήμα». Έχοντας αναπτύξει μια ομάδα με όραμα, ταλέντο και πάθος για

δημιουργία, η εταιρεία μετρά σήμερα επιτυχημένες στρατηγικές συνεργασίες και πολυάριθμα βραβεία, ενώ ακολουθεί μια σταθερή τροχιά ανάπτυξης και θέτει φιλόδοξους στόχους για το μέλλον.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες της Value και πώς οι προκλήσεις μπορούν να μετατραπούν σε ευκαιρίες; Ποιος ο ρόλος του ανθρώπινου δυναμικού στην ανάπτυξη της εταιρείας και ποια τα σχέδια για την επόμενη μέρα; Ιωάννα Αναστασάκη, Κωνσταντίνος Κωτσιγιάννης και Αντωνία Φατσέα δίνουν όλες τις απαντήσεις στο Marketing Week. Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα