Ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών στο «From AI to Z Conference»

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να επηρεάσει τη ζωή τους, πώς να την αξιοποιήσουν προς όφελός τους και αν τελικά προκύπτουν και άγνωστοι κίνδυνοι, είχαν οι συμμετέχοντες στο συνέδριο «From AI to Z» που διοργάνωσε ο όμιλος Antenna και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας, την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Στο συνέδριο πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από επιστήμονες, αρμόδιους

φορείς, εξειδικευμένους ερευνητές, κρατικούς εκπροσώπους και ειδικούς που ήδη αξιοποιούν την Τεχνητή Νοημοσύνη σε διάφορους επιστημονικούς και επιχειρηματικούς τομείς, προσφέροντας μια ευκαιρία ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών.

Παρουσιάστηκαν case studies από την Cosmote, το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, τον όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας HHG, αλλά και πολλές εταιρείες τεχνολογίας και ανάπτυξης. Ψυχολόγοι, νομικοί, κρατικοί φορείς και καθηγητές Πανεπιστημίου στοιχειοθέτησαν, εν τέλει, ένα πολύ θετικό και αισιόδοξο μέλλον για τη συνεργασία ΑΙ και ανθρώπου αρκεί, όπως όλοι τόνισαν, να υπάρξει πανευρωπαϊκό και δη παγκόσμιο κανονιστικό πλαίσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα