Η Siemens στηρίζει τα νηπιαγωγεία του Παλαμά Καρδίτσας

Παράλληλες δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας και φροντίδας υλοποίησε η Siemens στον Δήμο Παλαμά. Η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά υλικού εξοπλισμού προς όλα τα νηπιαγωγεία του Δήμου Παλαμά της Περιφέρειας Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023.

Η δωρεά του υλικού εξοπλισμού πραγματοποιείται σε συνέχεια της πρωτοβουλίας «Joy4All», το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία του προσωπικού της εταιρείας μέσω της οποίας υλοποιούνται

τακτικά δράσεις. Στο πλαίσιο της ενέργειας που υλοποιήθηκε τα Χριστούγεννα, οι εργαζόμενοι της Siemens AE και Siemens Μobility AE, συγκέντρωσαν δώρα τα οποία μοιράστηκαν από εκπρόσωπο της εταιρείας στους 71 μαθητές των τριών νηπιαγωγείων της περιοχής.

Η Ειρήνη Κουφάκη, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Ανθρώπινου Δυναμικού, Siemens AE, σε επιστολή προς τα νηπιαγωγεία δήλωσε: «Η εταιρεία Siemens AE στηρίζει τις τοπικές κοινότητες και κοινωνίες για ένα καλύτερο αύριο για όλους και αναγνωρίζει τις πράξεις εθελοντισμού και κοινωνικής συνεισφοράς των ανθρώπων της με υψηλά αισθήματα κοινωνικής ευθύνης».

Keywords
Τυχαία Θέματα