«OAKA for Triathlon» από την Blackmile

Μία επετειακή πρωτοβουλία της ελληνικής αθλητικής εταιρείας Blackmile για τα 40 χρόνια του Ολυµπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης», αποτέλεσε την αφορµή για µία γιορτή αφιερωµένη σε ένα από τα πιο ανερχόµενα Ολυµπιακά αθλήµατα στη χώρα µας, το τρίαθλο.

Η εκδήλωση πραγµατοποιήθηκε το απόγευµα της Πέµπτης, 7 Δεκεµβρίου στην Αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ. Η Blackmile δηµιούργησε µία επετειακή τριαθλητική στολή, για τα 40 χρόνια ΟΑΚΑ,

µε σκοπό να φέρει κοντά το άθληµα µε το οποίο «πλέον είναι συνυφασµένη», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον χαιρετισµό του ο Γενικός Γραµµατέας Αθλητισµού, Γιώργος Μαυρωτάς, µε το ΟΑΚΑ.

Τα συλλεκτικά αντίτυπα της στολής προσφέρθηκαν στο Υπουργείο Αθλητισµού, την Τριαθλητική Οµοσπονδία Ελλάδας και το ΟΑΚΑ. Η παρουσίαση της στολής έγινε µέσα από video µε πρωταγωνιστές τους τριαθλητές/ -τριες Άλεξ Αργύρη, Μάνια Μπίκωφ, Γρηγόρη Σουβατζόγλου και τον Παραολυµπιονίκη Γεράσιµο Λιγνό.

Αποκορύφωµα της εκδήλωσης αποτέλεσε η βράβευση των Διοργανωτών Τριαθλητικών Αγώνων, που όπως ανέφερε ο Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης της Blackmile, Στέλιος Βάσιλας, «είναι οι άνθρωποι που στηρίζουν και αναπτύσσουν το συναρπαστικό άθληµα του τριάθλου». Βραβεία έλαβαν οι εν ενεργεία διοργανωτές αγώνων: Ψάθαθλον, Transition Sports – Transition 3, Communication Lab – Spetsathlon, ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ – Almiraman, Trimore, Nuventi, Whynot, Ευ Ζην – Ironman 70.3 Greece, Swimming Club – Experience, Σύλλογος Ιωνάς – Triple League.

Keywords
Τυχαία Θέματα