O Andrés Ordóñez global CCO της FCB

Η FCB προήγαγε τον Chief Creative Officer της στο Σικάγο, Andrés Ordóñez, σε global CCO. Η απερχόμενη global CCO, Susan Credle θα γίνει η πρώτη Creative Adviser της IPG, μητρικής της FCB.

Επίσης, η Credle θα παραμείνει στη θέση της Global Chair του παγκόσμιου δικτύου agencies της FCB για το υπόλοιπο του έτους και θα συνεργαστεί στενά με τον Ordóñez ώστε να επιτευχθεί μια ομαλή μετάβαση.

Ο Ordóñez, ο οποίος θα αναφέρεται στον global Chief Executive της FCB, Tyler Turnbull, διαθέτει 20ετή εμπειρία στον χώρο της διαφήμισης, συμπεριλαμβανομένων τεσσεράμισι ετών ως CCO της FCB στο Σικάγο, θέση από την οποία συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη του πρακτορείου, το οποίο προσέθεσε στο portfolio του περισσότερα από 40 brands, όπως η Danone, η Terminix και η United States Postal Service.

Η καριέρα του Ordóñez περιελάμβανε επίσης συνεργασίες με ένα ευρύ φάσμα μεγάλων εμπορικών σημάτων, όπως Pfizer, The Clorox Company, Mars/Wrigley, Ford, Pepsi και Walmart, ενώ έχει λάβει εκατοντάδες διακρίσεις από διοργανώσεις του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των Cannes Lions. Σημειώνεται ότι αυτή η μετακίνηση έγινε μετά τον διορισμό της Tina Allan ως global Chief Data & Intelligence Officer στην FCB τον περασμένο Δεκέμβριο.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα