Ο ΟΚΑΑ Α.Ε. με σημαντική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Fruit Logistica 2024

Στη Fruit Logistica 2024, που πραγματοποιήθηκε, από 7 έως και 9 Φεβρουαρίου, στο Βερολίνο, συμμετείχε ο ΟΚΑΑ με δικό του περίπτερο, δίνοντας το «παρών» σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που αφορούν στο διεθνές εμπόριο φρέσκων προϊόντων, με την συμμετοχή 2.700 εκθετών, από 90 τουλάχιστον χώρες.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός στον τομέα εμπορίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών, διεθνώς και παρέχει μια πλήρη εικόνα από προϊόντα, υπηρεσίες

και καινοτόμες εφαρμογές σε κάθε κρίκο της διεθνούς εφοδιαστικής αλυσίδας.

Εκ μέρους του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας πήγε στο Βερολίνο ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Χρήστος Κρομμύδας, ο γενικός διευθυντής του ΟΚΑΑ, Γιάννης Τριανταφύλλης, οι οποίοι είχαν σειρά επαφών με ομολόγους τους και εκπροσώπους διεθνών επιχειρηματικών Ομίλων, ανοίγοντας τον δρόμο για σημαντικές συμφωνίες με επιχειρήσεις του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εμπορίας φρέσκων προϊόντων.

Ο διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, κ. Απόστολος Αποστολάκος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία 4 χρόνια ο Οργανισμός, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει, στηρίζει την Εθνική προσπάθεια στην εξωστρέφεια και την ανάδειξη του Πρωτογενούς μας Τομέα στο εξωτερικό. Η Διοίκηση του ΟΚΑΑ και οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό, θα είναι πάντα αρωγοί στην υλοποίηση του σχεδίου ανάπτυξης και εξωστρέφειας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις του, έτσι ώστε με τεχνοκρατική προσέγγιση και αναβαθμισμένο το Εθνικό μας Branding να διεκδικήσουμε δυναμικά την θέση που αρμόζει στα προϊόντα και τις επιχειρήσεις της σύγχρονης Ελλάδας που επανασυστήνεται διεθνώς».

Keywords
Αναζητήσεις
o-okaa-ae-me-simantiki-parousia-sti-diethni-ekthesi-fruit-logistica-2024.htm
Τυχαία Θέματα
ΟΚΑΑ Α Ε, Διεθνή Έκθεση Fruit Logistica 2024,okaa a e, diethni ekthesi Fruit Logistica 2024