Πρώτη μόνιμη προσθήκη στο portfolio Coca-Cola εδώ και 3 χρόνια

Έπειτα από τρία χρόνια, η Coca-Cola εμπλουτίζει τις βασικές της γεύσεις, με την εισαγωγή των Coca-Cola Spiced και Coca-Cola Spiced Zero Sugar. Ωστόσο, η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι «η Coca-Cola Spiced δεν είναι πικάντικη», ενώ ταυτόχρονα την περιγράφει ως «την πιο τολμηρή γευστική καινοτομία του brand μέχρι σήμερα».

Η Coca-Cola Spiced και η Spiced Zero Sugar

θα είναι διαθέσιμες σε καταστήματα λιανικής πώλησης των ΗΠΑ από τις 19 Φεβρουαρίου, σε διάφορα μεγέθη. Το branding και η συσκευασία της Coca-Cola Spiced σχεδιάστηκε έτσι ώστε να συνάδει με την οπτική ταυτότητα της κύριας μάρκας της Coca-Cola, ενώ, παράλληλα, προστέθηκε μια «δίνη από χρώματα εμπνευσμένα από βατόμουρα» στο κόκκινο χρώμα-σήμα κατατεθέν του αναψυκτικού.

Σημειώνεται πως η νέα γεύση αναπτύχθηκε με βάση τα insights που σχετίζονται με τις εξελισσόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών. Σύμφωνα με την εταιρεία, υπήρξε αύξηση 124% των καταναλωτών, όσον αφορά στην προθυμία ενσωμάτωσης μπαχαρικών στα ροφήματα από το 2019, καθώς και αύξηση 25% του ενδιαφέροντος για αναψυκτικά με βατόμουρο κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα