Masterclass για την παραγωγή περιεχόμενου στα social media από τη Sherpa Society

Η διεθνώς αναγνωρισμένη Social Media & Marketing Trainer, Teresa Heath-Wareing έρχεται στις 10 Νοεμβρίου στην Αθήνα για ένα ολοήμερο Workshop με τίτλο «Content Creation in Social Media».

Το Masterclass θα πραγματοποιηθεί από τη Sherpa Society στην OTEAcademy, για περιορισμένο αριθμό στελεχών. Η Teresa Heath-Wareing βοηθά τις

επιχειρήσεις διεθνώς να δημιουργούν περιεχόμενο με μεγάλη απήχηση στα Social Media. Έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως οι Land Rover, Etihad Airways και Leadpages και έχει βραβευτεί διεθνώς για τις εισηγήσεις της.

Σε μια περίοδο που πολλές επιχειρήσεις δυσκολεύονται να δημιουργήσουν περιεχόμενο στα Social Media που να είναι ελκυστικό και να επιτυγχάνει υψηλό engagement, η Teresa Heath-Wareing έρχεται με ένα ολοήμερο Masterclass και στόχο να βοηθήσει τους marketers με τρόπους να δημιουργούν περιεχόμενο που θα έχει μεγάλη απήχηση, με μεθόδους να δημιουργούν περιεχόμενο που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησής τους και με πρακτικές που θα τους βοηθήσουν να εξοικονομήσουν χρόνο κατά την παραγωγή του περιεχομένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα