Σε διπλό ρόλο απόψε ο Πάνος Χαρίτος στην ΕΡΤ!

15:31 23/6/2016 - Πηγή: TVNea
Το κρίσιμο βρετανικό δημοψήφισμα, στην ΕΡΤ.

Απόψε,Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ, με τον Πάνο Χαρίτο, εστιάζει στο κρίσιμο δημοψήφισμα
στη Μ. Βρετανία για την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε απευθείας σύνδεση με το Λονδίνο, o Αντώνης Αλαφογιώργος και η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στη βρετανική πρωτεύουσα, Ευδοξία Λυμπέρη, οι ανταποκριτές σε Βερολίνο (Γ. Παππάς), Παρίσι (Θ. Παπαϊωάννου), Ουάσιγκτον (Λ. Αργύρη), Βρυξέλλες (Γ. Συριόπουλος), καθώς και όλοι οι δημοσιογράφοι του τμήματος Διεθνών Ειδήσεων της ΕΡΤ, θα μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλα τα τελευταία νέα που αφορούν το δημοψήφισμα στη Μ. Βρετανία.

Αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων, θα ακολουθήσει η έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Δημοψήφισμα στη Βρετανία: Brexit ή Bremain», με καλεσμένους του Πάνου Χαρίτου, πανεπιστημιακούς, δημοσιογράφους και αναλυτές, ενώ θα υπάρχουν και συνεχείς ζωντανές συνδέσεις με τη βρετανική πρωτεύουσα.

Στη μάχη της ενημέρωσης για την απόφαση των Βρετανών ψηφοφόρων, συμμετέχει δυναμικά και το Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, που θα καλύψει με ειδικές εκπομπές, λεπτό προς λεπτό, το βρετανικό δημοψήφισμα που επηρεάζει όλη την Ευρώπη.

Ακόμη, στο www.ert.gr μέσω ειδικής ειδησεογραφικής ενότητας (http://bit.ly/28NOmGX) θα υπάρχει συνεχής ροή ειδήσεων και πληροφοριών για το κρίσιμο αυτό δημοψήφισμα. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα