ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ: Η Λήδα νεκρή!

15:00 23/6/2016 - Πηγή: TVNea
Η υγεία του Δημήτρη επιδεινώνεται ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα να εκφράζει ανοιχτά την επιθυμία του να βάλει τέλος στη ζωή του. Αρχικά δέχεται να τον βοηθήσει η Λήδα, αλλά μια απρόσμενη εξέλιξη ανατρέπει τα πάντα!
Για τον Δημήτρη η κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και πιο βασανιστική. Ειδικά δε από τη στιγμή που χάνει εντελώς τη λειτουργία τού ενός χεριού του. Αν και ο ίδιος θέλει να «φύγει» με αξιοπρέπεια, βλέπει ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του. Ετσι ζητά από τη Λήδα να τον βοηθήσει να κάνει ευθανασία. Εκείνη με
βαριά καρδιά δέχεται την πρότασή του και αμέσως κανονίζουν λεπτομέρειες, κρυφά από τη Μαρία. Μόνο που η γυναίκα τελευταία στιγμή αμφιβάλλει και είναι έτοιμη να μιλήσει στη Μαρία. Ο Δημήτρης, έχοντας αποφασίσει να προχωρήσει σε ευθανασία, αποχαιρετά έναν-έναν τους αγαπημένους του, χωρίς αυτοί να το καταλαβαίνουν. Ζητά από την Κάτια και τη Φοίβη να ετοιμάσουν ένα ρομαντικό δείπνο γι’ αυτόν και τη Μαρία, την ίδια στιγμή που ο Κώστας μπαίνει κρυφά στο σπίτι του με το όπλο του Δημήτρη αποφασισμένος να εκδικηθεί για τη γυναίκα του. Αργότερα η Λήδα κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να σταματήσει τον Δημήτρη, αλλά δεν τα καταφέρνει κι έχει τραγική κατάληξη! Ο Δημήτρης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη και αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του, αλλά τον ενημερώνουν ότι επικρατεί μεγάλη αναστάτωση στο νοσοκομείο και σπεύδει να δει από κοντά τι γίνεται.
Διαβάστε περισσότερα στο TV Ζάπινγκ.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα