9 ΜΗΝΕΣ:Το φινάλε,ο 2ος κύκλος και η μεγάλη έκπληξη της σειράς...

13:15 23/6/2016 - Πηγή: TVNea
Στο περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ μίλησε η Άννα Αδριανού.Η ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς ,''9 μήνες'',μιλά για τις εξελίξεις,τον β' κύκλο και για το μεγάλο φινάλε της σεζόν...

Πώς εξελίσσεται η σχέση της Μάρθας και του Πέτρου;

''Όταν τελειώνει η σειρά και κατά τη διάρκεια των πρώτων επεισοδίων του β΄ κύκλου, η σχέση της Μάρθας και του Πέτρου περνάει στο πιο κρίσιμο σημείο της. Από τη στιγμή που η Φωτεινή -δηλαδή η Έλενα- εμφανίζεται στη ζωή του, η Μάρθα «προσφέρει» τη θέση της και κάνει πίσω. Αυτό όμως δημιουργεί
ένα μεγάλο πρόβλημα, γιατί ο Πέτρος βρίσκεται ανάμεσα στη Μάρθα και σε όλο αυτό το παλιό απωθημένο. Η Μάρθα προσπαθεί να διασώσει την Έλενα''.

Ποιοι ήρωες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν περισσότερα προβλήματα;

''Όλοι οι ήρωες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν περισσότερα προβλήματα από τον προηγούμενο κύκλο. Όσο προχωράει κανείς και λύνονται τα προβλήματα, μετά από ένα μικρό διάλειμμα, η ζωή τού φέρνει κι άλλα γιατί πρέπει να περάσει σ’ ένα επόμενο στάδιο. Εξαίρεση δεν θα αποτελέσει η Δάφνη, η οποία θα βρεθεί με ένα 9χρονο παιδάκι το οποίο θα διασώσει από την οικογένειά της''.

Και η Κρίστη;

''Η Κρίστη ναι μεν βρίσκει το μωρό της αλλά τώρα θα κληθεί να ζήσει κάτι που ήθελε πολύ. Να έχει ένα παιδί με τον αγαπημένο της. Όμως ,αντέχει ένας έρωτας με το παιδί μέσα στο σπίτι; Και πολύ περισσότερο όταν μπαίνουν στη μέση οι φιλοδοξίες και των δύο''.

Στη σειρά μπαίνει και ένα νέο πρόσωπο, η Σοφία, που την ενσαρκώνει η Φαίη Ξυλά. Πώς εμπλέκεται;

''Η Φαίη Ξυλά υποδύεται τη Σοφία και είναι εξαιρετική. Έρχεται στο νησί για να σώσει τον Μάνο όταν κάνει το μόσχευμα. Θα υπάρξει μια μεγάλη έλξη ανάμεσά τους και παράλληλα αυτή η γυναίκα θα ανακαλύψει ένα πάρα πολύ σοβαρό και τραγικό μυστικό που τους ενώνει και θα ανατρέψει τα πάντα''.

Από τη στιγμή που αποκαλύπτεται το μυστικό, ο Μάνος μετανιώνει γι’ αυτό που έχει κάνει;

''Δεν έχει να κάνει με κάτι που έχει κάνει απαραίτητα, αλλά δεν θα ’θελα να πω περισσότερα γι’ αυτό. Είναι μια μεγάλη έκπληξη της σειράς''.

Οι πληροφορίες μας λένε πως η Εύα δεν θα διστάσει να κάνει κακό ακόμη και στην Ελπίδα, προκειμένου να εκδικηθεί τη Μάρθα. Ισχύει;

''Η Εύα θα το προσπαθήσει πολύ - και όχι μόνο μια φορά. Είναι αποφασισμένη να την εκδικηθεί και να την καταστρέψει. Θα δούμε τι θα κάνει...''.

Πώς θα είναι το φινάλε της σειράς για τον φετινό κύκλο;

''Το φινάλε θα έχει από όλα, αλλά ουσιαστικά ένα φινάλε με πολύ μεγάλο σασπένς. Παρότι φαίνεται ότι κάποια πράγματα κλείνουν, θα ανοίξουν πάρα πολλά καινούρια μέτωπα''.
http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
9 μηνες το φιναλε, 9 mines defteros kyklos
Τυχαία Θέματα