Πότε ξεκινούν γυρίσματα οι νέες σειρές του Alpha - Ποιους θα δούμε;

11:30 29/8/2013 - Πηγή: TVNea
Όχι… «Σκηνές γάμου», αλλά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα είναι τελικά ο τίτλος της νέας κωμικής σειράς του Alpha, η οποία θα αποτελείται από σπονδυλωτά επεισόδια και κάθε ιστορία θα φέρει την υπογραφή διαφορετικού σεναριογράφου.
Τα γυρίσματα της νέας σειράς που γεννήθηκε από την έμπνευση των Έλενας Σολωμού – Κωστή Παπαδόπουλου, Κωνσταντίνας Γιαχαλή – Βίκυς Αλεξοπούλου, αναμένεται να ξεκινήσουν το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου.
Πριν
από αρκετές εβδομάδες, το “Joy” είχε ενημερώσει και για τα ονόματα των «ζευγαριών», των ηθοποιών, δηλαδή που θα κρατήσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς.
Παραμένουν τα «ζεύγη» των Πάνου Βλάχου – Ιώαννας Τριανταφυλλίδη, Δάφνης Λαμπρόγιαννη – Βλαδίμηρου Κυριακίδη, ενώ τελικά ο Χρήστος Βαλαβανίδης δεν θα είναι ο τηλεοπτικός σύζυγος της Ελένης Κοκκίδου, αφού αποχώρησε από τη σειρά, πριν καν αρχίσει και αντικαταστάτης του θα είναι ο Αντώνης Αντωνίου.
Επίσης, τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου ξεκινούν γυρίσματα των νέων επεισοδίων της real life σειράς «Όσα μου κρύβεις».
Σύμφωνα με πληροφορίες του “Joy” έχουν ήδη εγκριθεί τα σενάρια των πρώτων επεισοδίων, για τα οποία μάλιστα, υπάρχουν σαφείς οδηγίες προς τους σεναριογράφους από το κανάλι, ότι δεν πρέπει να αφορούν ανήλικους και θεματολογία που θα μπορούσε να «έλξει» προβλήματα…

ΠΗΓΗ: joytv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα