Η Εθνική «κατάπιε» και τη Λιθουανία του Καζλάουσκας!

09:30 29/8/2013 - Πηγή: TVNea
Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας υποχρέωσε τη Λιθουανία στην πρώτη ήττα στα φιλικά προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, επικρατώντας του συγκροτήματος που καθοδηγεί ο Γιόνας Καζλάουσκας με 80-62, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας στο τουρνουά «Ακρόπολις».Το απογοητευτικό ποσοστό έξω από τη γραμμή του τρίποντου (1/10 στο πρώτο ημίχρονο) δεν κόστισε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα,
λόγω της εξαιρετικής επίδοσης των διεθνών σε άμυνα και ριμπάουντ.ΑΠΕ-ΜΠΕΟ Κώστας Παπανικολάου διεκδικεί την μπάλα.Μόλις στο 15ο λεπτό η διαφορά έφτασε στους 17 πόντους (33-16), με τους Έλληνες ψηλούς να έχουν στήσει... πάρτι στη ρακέτα των Λιθουανών (9 πόντους ο Μπουρούσης, 6 ο Βουγιούκας), όμως ένα «νεκρό» διάστημα επέτρεψε στους φιλοξενούμενους, με μπροστάρη τον Κλέιζα, απάντησε με επιμέρους σκορ 15-6 και μείωσε στο ημίχρονο σε 39-31.
Στην τρίτη περίοδο η διαφορά έπεσε ακόμη και στους 4 πόντους (43-39), όμως στο σημείο εκείνο ανέλαβαν... δράση οι Πρίντεζης και Ζήσης. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού σκόραρε 10 πόντους στην τρίτη περίοδο, ενώ ο Ζήσης δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους αντίπαλους.Ο Πρίντεζης συνέχισε σε ανάλογο ρυθμό και στην τελευταία περίοδο (συνολικά 23 πόντοι), ο Σπανούλης... σιγοντάριζε (12) και κάπως έτσι η διαφορά άρχισε να παίρνει εκ νέου την... ανηφόρα, για να σταματήσει στο +18.
Keywords
Τυχαία Θέματα