Νέα πρόσωπα στον ALPHA και «μουρμούρα» για τρία ζευγάρια

11:01 29/8/2013 - Πηγή: TVNea
Με νέα πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά και με ελληνική μυθοπλασία ξεκινά την αντεπίθεσή του ο Alpha, λίγο πριν το ξεκίνημα της σεζόν.Μετά την αλλαγή φρουράς στο «Μες στην καλή χαρά» και την επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου, στις επάλξεις της ψυχαγωγίας επιστρέφει και η Ζήνα Κουτσελίνη ως υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος, θέση που επίσης κατείχε στον σταθμό την περίοδο 2004-2007.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω σε αυτό το κανάλι στο ίδιο πόστο
που ήμουν για τρία χρόνια και χαίρομαι ιδιαιτέρως που θα συνεργαστώ ξανά με τους ανθρώπους που υπήρξαν συνοδοιπόροι μου και τότε. Χαίρομαι επειδή θα ανήκω ξανά στην οικογένεια του Alpha», λέει η Ζήνα Κουτσελίνη που έχει γράψει πολλά τηλεοπτικά χιλιόμετρα πίσω από τις κάμερες στη χρυσή εποχή της ελληνικής τηλεόρασης.
Στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα προστέθηκε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, το μοναδικό από τα πρόσωπα της πρώην ΕΡΤ που έκανε μεταγραφή σε ιδιωτικό κανάλι, μέχρι αυτή τη στιγμή. Ο Alpha με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η εκπομπή που αγαπήθηκε ιδιαίτερα για τις ξεχωριστές μουσικές προτάσεις, το κέφι, την καλή διάθεση και τη ζεστή ατμόσφαιρα, θα συναντηθεί και πάλι μελωδικά με τους τηλεθεατές μέσα από το νέο πρόγραμμα του Alpha.
Στο πλατό του ''Στην υγειά μας'' θα βρεθούν για να γίνουν μια παρέα, μια φωνή, σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, καταξιωμένοι δημιουργοί, τραγουδιστές που ''πρωταγωνιστούν'' στα μουσικά δρώμενα αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι απ' όλους τους χώρους».
Τα νέα είναι ευχάριστα και στον τομέα της ελληνικής μυθοπλασίας, αφού μια νέα ελληνική σειρά εντάσσεται στο πρόγραμμα του καναλιού. Σε σενάριο Ελενας Σολωμού, Κωστή Παπαδόπουλου, Βίκυς Αλεξοπούλου και Κωνσταντίνας Γιαχαλή το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος αναφέρεται με κωμικό τρόπο στα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών.
Η υπόθεση
Σε μια εποχή που όλα δοκιμάζονται, αλλάζουν, καταρρέουν, τρία ζευγάρια δοκιμάζουν με τη σειρά τους τη σχέση τους. Η Βάσω και ο Χάρης. Ενα νεαρό και νέο ζευγάρι, ερωτευμένο, που μόλις άρχισε να συγκατοικεί. Η Μαρίνα και ο Ηλίας είναι δύο άνθρωποι που ξέχασαν πως είναι σύζυγοι. Το θυμούνται, ή τουλάχιστον προσπαθούν, όταν ο εικοσάχρονος γιος τους αποφασίζει να φύγει για να σπουδάσει.
Η Βούλα και ο Μήτσος είναι σχεδόν μισό αιώνα παντρεμένοι. Η σχέση τους επιβεβαιώνει πλέον το: «Εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε». Τρία ζευγάρια, τρεις διαφορετικές ζωές, τρεις αλλιώτικες κουλτούρες. Εξι άνθρωποι που βιώνουν στην καθημερινότητά τους από το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο και απίθανο περιστατικό.
Εξι άνθρωποι που βρίσκονται παντού! Ιστορίες αστείες, έντονες, οικείες, βγαλμένες από τη ζωή, που σε κάθε επεισόδιο θα μας κάνουν να αναρωτιόμαστε: «Αποκλείεται! Δεν είναι δυνατόν! Πώς ξέρει για μένα;». Τα ζευγάρια είναι οι Ελένη Κοκκίδου και Αντώνης Αντωνίου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος.
ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ / Τv Έθνος
Keywords
Τυχαία Θέματα