Ο "μαϊμού" Ρίτσαρντ Γκιρ που τρέλανε τη Μύκονο...

19:15 2/8/2015 - Πηγή: TVNea

Και ενώ παπαράτσι και φαν αναζητούσαν επί μέρες σε σοκάκια και παραλίες τον θρυλικό πρωταγωνιστή του «American Gigolo», ο θησαυρός αποδείχτηκε... άνθρακες! Τελικά αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για έναν φαρσέρ, ο οποίος έδειξε να διασκεδάζει στο έπακρο την ομοιότητά του με τον διάσημο ηθοποιό, μη διστάζοντας να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του ως κανονικός σταρ...
Η ιστορία γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, λόγω της φήμης που κυκλοφόρησε μετά τα «αποκαλυπτήρια» πως ο Ρίτσαρντ Γκιρ βρισκόταν όντως στο Νησί των Ανέμων και απλώς «ρίχτηκε» ως δόλωμα για τους περίεργους ένας σωσίας, προκειμένου ο πραγματικός σταρ να απολαύσει ξέγνοιαστα τις διακοπές του...
Τα νέα διαδόθηκαν με την ταχύτητα του φωτός και η είδηση ότι ο Αμερικανός σταρ ήταν στο νησί ενεργοποίησε τους παπαράτσι. Μάταια όμως. Το θρίλερ κορυφώθηκε την περασμένη Δευτέρα, όταν ο «παρ' ολίγον... σταρ» αναχωρώντας από τη Μύκονο συναντήθηκε στο αεροδρόμιο με την Καίτη Γαρμπή, τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά και τη φίλη τους Σαμάνθα Αποστολοπούλου.
Η παρέα τον πλησίασε και όλοι μαζί έβγαλαν μία φωτογραφία, την οποία η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στα social media. Αμέσως, φίλοι και θαυμαστές της Καίτης Γαρμπή με... παρατηρητικότα, διατύπωσαν τις επιφυλάξεις τους σχετικά με την ταυτότητα του υποτιθέμενου σταρ.
Και ενώ όλα αυτά ήταν σε εξέλιξη, κάποιοι υποστηρίζουν πως την ίδια ημέρα, Δευτέρα, ο αληθινός Γκιρ είχε καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, αφού προηγουμένως είχε κάνει, ινκόγκνιτο, ένα ολιγοήμερο πέρασμα από τα ελληνικά νησιά. Ενα σενάριο, όμως, που δεν έχει επιβεβαιωθεί.
ethnos.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα